2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jēkabpils policijā vērsusies sieviete, kurai izkrāpta nauda, solot pārdot bērnu zābakus

Jēkabpils policijā vērsusies sieviete, kurai izkrāpta nauda, solot pārdot bērnu zābakus

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa informē, ka  22. novembrī Jēkabpils iecirknī vērsās sieviete, kura atsaukusies vienas personas apavu pārdošanas sludinājumam sociālajā vietnē „Facebook”. Par bērnu zābaku iegādi uz Lietuvas bankas konta numuru pārskaitīti 23,88 eiro, taču prece līdz šim brīdim nav saņemta, kā arī pārdevēja no saziņas izvairās. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 22. novembrī Aizkraukles novada Aiviekstes pagastā 2003. gadā dzimis jaunietis, kurš likuma noteiktā kārtībā nav ieguvis transportlīdzekļu vadīšanas tiesības, vadīja automašīnu „Volkswagen Passat”. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process un jaunietim piemērots naudas sods 565 eiro.

Kā liecina sākotnējā informācija, 22. novembrī Skrīveros vīrietis vadīja automašīnu „Jeep Cherokee”, kam nebija veikta tā īpašnieka atbildības obligātā civiltiesiskā apdrošināšana. Tāpat pārbaudes laikā likumsargi konstatēja, ka transportlīdzeklim nav veikta ikgadējā valsts tehniskā apskate, kā arī tas nav reģistrēts noteiktajā kārtībā. Policijā par notikušo sākti trīs administratīvo pārkāpumu procesi un vīrietim piemēroti naudas sodi attiecīgi 85, 55 un 55 eiro.

Atstājiet komentāru