2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Jēkabpilī, iekļūstot mājās caur logu, nozagts velosipēds un motorzāģis, autovadītāju soda par pārāk stipri tonētiem logiem

Jēkabpilī, iekļūstot mājās caur logu, nozagts velosipēds un motorzāģis, autovadītāju soda par pārāk stipri tonētiem logiem

VP Zemgales reģionālās pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa informē par Jēkabpils policijas iecirknī reģistrētajiem notikumiem otrdien, 8.novembrī.

Kā liecina sākotnējā informācija, no 7. Novembra pusdienlaika līdz 8. Novembra pusdienlaikam Jēkabpilī, atverot mājas logu, no iekštelpām tika nozagts velosipēds un motorzāģis. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 8. Novembrī Jēkabpilī vīrietis pa Varoņu ielu vadīja automašīnu BMW 525, kam priekšējo sānu logu caurredzamība ir 43%. AtbilstošI ceļu satiksmes likumam, attiecībā uz stiklu pārklājumiem par būtisku redzamības ierobežojumu transportlīdzekļa vadītāja redzamības zonā tiek uzskatīti stiklu pārklājumi, kas padara priekšējā vējstikla gaismas caurlaidību mazāku par 75% vai priekšējo durvju stiklu gaismas caurlaidību mazāku par 70%. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process un vīrietim piemērots naudas sods 85 eiro. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 7. Novembrī Jēkabpilī vīrietis vadīja automašīnu BMW 320 pa slimnīcas ielu un pārbaudes laikā tika konstatēts, ka viņam nav likumā noteiktā kārtībā iegūtas transportlīdzekļu vadīšanas tiesības. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process un vīrietim piemērots naudas sods 330 eiro. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 7. Novembrī ap pulksten 20.00 diennakts tumšajā laikā jēkabpilī vīrietis vadīja automašīnu Opel Vectra Station Wagon pa Brīvības ielu un likumsargi konstatēja, ka transportlīdzeklim nedeg neviens no aizmugurējiem gabarītlukturiem. Tāpat pārbaudes laikā amatpersonas konstatēja, ka automašīnai nav noteiktajā termiņā veikta valsts tehniskā apskate. Policijā par notikušo sākti divi administratīvo pārkāpumu procesi un vīrietim piemēroti naudas sodi attiecīgi 40 un 55 eiro.

Atstājiet komentāru