2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Salas pagastā un Jēkabpilī autovadītājs un velosipēdists cieš avārijās, bet Variešās nozagta papīrmalka

Salas pagastā un Jēkabpilī autovadītājs un velosipēdists cieš avārijās, bet Variešās nozagta papīrmalka

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 28 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā reģistrēti 12 administratīvie pārkāpumi, tai skaitā 5 par atļautā maksimālā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess un viens administratīvā pārkāpuma process. Reģistrēti 4 ceļu satiksmes negadījumi, kur 2 gadījumos ir cietušas 2 personas, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Kā liecina sākotnējā informācija, 25. oktobrī Jēkabpils novada Salas pagastā vīrietis vadīja automašīnu „BMW 730” un  neizvēlējās drošu un ceļa segumam un meteoroloģiskajiem laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā netika galā ar transportlīdzekļa vadāmību, nobrauca no ceļa braucamās daļas, un automašīna apgāzās. Negadījumā vadītājs guva traumas, un mediķi viņu nogādāja ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. Jāpiemin, ka šī gada augustā un septembrī vīrietim jau tika piemēroti naudas sodi par atļautā maksimālā braukšanas ātruma pārsniegšanu, proti, ārpus apdzīvotas vietas viņš vienā gadījumā brauca ar ātrumu 119 km/h un otrā – 131 km/h. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 25. oktobrī Jēkabpils novada Variešu pagastā no privātmājas pagalma tika nozagti trīs kubikmetri bērza papīrmalkas. Policijā par zādzību sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 25. oktobrī Jēkabpils novada Sēlpils pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Mazda 626” un nepamatoti nobrauca no ceļa braucamās daļas. Tāpat pārbaudes laikā tika konstatēts, ka autovadītājs pie stūres ir sēdies, būdams alkohola reibumā un bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process un kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 25. oktobrī Viesītē vīrietis vadīja automašīnu „Volkswagen Golf” pa Raiņa ielu, būdams 3,18 promiļu reibumā. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 25. oktobrī Jēkabpilī Bebru un Viktora Orehova ielas krustojumā notika velosipēdista un automašīnas „Volvo V40” sadursme. Negadījumā traumas guva velosipēda vadītājs, un mediķi vīrieti nogādāja ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

Komentāri (0-1/1)

  • varietis
    26.10.2022 19:33
    ir Varieši. bet kur Variešas?

Atstājiet komentāru