2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpilī, Rīgas ielā notika triju automašīnu sadursme

Jēkabpilī, Rīgas ielā notika triju automašīnu sadursme

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 23 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā reģistrēti 13 administratīvie pārkāpumi, tai skaitā 6 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess. Reģistrēti 5 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa.. 

Kā liecina sākotnējā informācija,  10. oktobrī Jēkabpils novada Saukas pagastā 20 gadīgs jaunietis vadīja automašīnu „Ford Transit”, būdams 2,58 promiļu reibumā, kā arī bez transportlīdzekļu vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 10. oktobrī Jēkabpilī, vīrietis vadīja automašīnu „Jaguar XJ” pa Rīgas ielu un neievēroja drošu distanci, kā rezultātā uzbrauca priekšā braucošajai automašīnai „Volkswagen Golf”, kas trieciena rezultātā uzbrauca tai priekšā braucošajam transportlīdzeklim „Honda CRV”. Negadījumā neviena persona neguva fiziskas traumas. Tika bojātas automašīnas. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

Atstājiet komentāru