2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpilī vīrietis ar ekskavatoru uzbrauc vieglai automašīnai, nozagts 1100 eiro vērts velosipēds un pieķerti dzērājšoferi

Jēkabpilī vīrietis ar ekskavatoru uzbrauc vieglai automašīnai, nozagts 1100 eiro vērts velosipēds un pieķerti dzērājšoferi

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 17 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā reģistrēti 23 administratīvie pārkāpumi, tai skaitā 11 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu un viens par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

22. septembrī Jēkabpils iecirknī vērsās vīrietis, kuram laikā no 16. līdz 20. septembrim Jēkabilī no nožogotas teritorijas tika nozagts balts velosipēds 1100 eiro vērtībā. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 22. septembrī Jēkabpilī vīrietis atpakaļgaitā vadīja ekskavatoru-iekrāvēju „JCB” pa Ķieģeļu ielu un uzbrauca stāvēšanai novietotai automašīnai „Renault Laguna”, to bojājot. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 24. septembrī Jēkabpilī vīrietis vadīja automašīnu „Audi A3” pa Zīlānu ielu, būdams 0,99 promiļu reibumā, kā arī bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Kā liecina sākotnējā informācija, 24. septembrī Jēkabpils novada Viesītes pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Hyundai Santa Fe” bez likumā noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process un vīrietim piemērots naudas sods 280 eiro. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 24. septembrī Jēkabpilī vīrietis vadīja automašīnu „Opel Vectra” pa Meža ielu, būdams 2,21 promiles reibumā. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 25. septembrī Jēkabpilī vīrietis vadīja automašīnu „Opel Vectra”, būdams 1,32 promiļu reibumā. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.
Kā liecina sākotnējā informācija, 25. septembrī Jēkabpils novadā uz autoceļa Rīga-Daugavpils 159. kilometrā vīrietis, kuram tiesa piemērojusi liegumu vadīt transportlīdzekļus, vadīja automašīnu „Opel Omega Caravan”. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Atstājiet komentāru