2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpils novada Kalna pagastā automašīnas un traktora sadursmē gājis bojā cilvēks (PAPILDINĀTS)

Jēkabpils novada Kalna pagastā automašīnas un traktora sadursmē gājis bojā cilvēks (PAPILDINĀTS)

(Papildināts ar policijas sniegto informāciju, pievienota 3.rindkopa)

Piektdienas vakarā Jēkabpils novadā vieglās automašīnas un traktora sadursmē gājis bojā cilvēks, informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Īsi pirms plkst.22 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Jēkabpils novada Kalna pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums - vieglās automašīnas un traktora sadursme.

Kā liecina sākotnējā  valsts policijas sniegtā informācija, 12. augustā Jēkabpils novada Kalna pagastā uz autoceļa P72 Ilūkste-Bebrene-Birži 64. kilometrā neilgi pirms pulksten 22.00 vīrietis vadīja automašīnu „Audi A6” un līdz šim brīdim nenoskaidrotu apstākļu dēļ iebrauca pretējā virziena braukšanas joslā, kur izraisīja frontālu sadursmi ar pretī braucošu traktoru „New Holland” sastāvā ar piekabi. Notikuma vietā gāja bojā 1992. gadā dzimis vīrietis. Pārbaudes laikā likumsargi noskaidroja, ka autovadītājam bija piemērots transportlīdzekļu vadīšanas tiesību liegums. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Izmantojot hidrauliskos instrumentus, VUGD darbinieki automašīnā iesprostoto atbrīvoja un nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam, tomēr mediķi konstatēja šī cilvēka nāvi.

Ugunsdzēsēji glābēji vēl sakārtoja ceļa braucamo daļu un neilgi pēc pusnakts darbu notikuma vietā pabeidza.

Avārijas iemeslu un precīzus apstākļus izmeklēs Valsts policija.

Foto: Ilustratīvs attēls

Atstājiet komentāru