2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

 Jēkabpilī jaunietis ar motorolleri uzbrauc gājējai, kura pēkšņi izgājusi uz brauktuves

Jēkabpilī jaunietis ar motorolleri uzbrauc gājējai, kura pēkšņi izgājusi uz brauktuves

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 22 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā reģistrēti 9 administratīvie pārkāpumi, tai skaitā 7 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 3 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietusi viena persona, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa.
  
Kā liecina sākotnējā informācija, 12. jūlijā Jēkabpilī 16 gadīgs jaunietis vadīja motorolleri Pils rajonā un uzbrauca 17 gadīgai jaunietei, kura pēkšņi izgāja uz brauktuves. Jauniete negadījumā guva traumas un tika nogādāta ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 12. jūlijā Jēkabpilī, sabojājot piekaramo atslēgu, iekļūts dārza mājiņā, no kuras tika nozagts termoss, dārza lampas, skaļrunis „VT-6208” un citas mantas kopumā 95,50 eiro vērtībā. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Atstājiet komentāru