2024.gada 18. maijs

Ēriks, Inese, Inesis

Jēkabpilī, kārtējo reizi, uzlaužot durvis, apzagts dzīvoklis

Jēkabpilī, kārtējo reizi, uzlaužot durvis, apzagts dzīvoklis

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 30 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 18 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 2 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākti 2 kriminālprocesi. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 30. oktobrī Jēkabpilī, Nameja ielā, kādam dzīvoklim uzlaužot durvis, iekļūts iekšā un nozagts televizors, portatīvais dators, divas „Apple” ierīces un rotaslietas, kā arī bojātas mēbeles. Nodarīts materiālais zaudējums 4280 eiro. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 30. oktobrī Jēkabpilī, Madonas ielā, tika nozagts mobilais tālrunis „Samsung Galaxy” un 50 eiro. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 31. oktobrī Jēkabpilī, Zīlānu ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Audi A6 Avant”, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatētas 1,07 promiles. Tāpat pārbaudes laikā tika konstatēts, ka vīrietim nav likumā noteiktā kārtībā iegūtas transportlīdzekļa vadīšanas tiesības. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 31. oktobrī Jēkabpils novada Asares pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Audi A4”, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatētas 3,13 promiles. Tāpat pārbaudes laikā tika konstatēts, ka vīrietim nav likumā noteiktā kārtībā iegūtas transportlīdzekļa vadīšanas tiesības. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

No 31. oktobra pulksten 20.00 līdz 1. novembra pulksten 5.00 Jēkabpils iecirkņa apkalpojamā teritorijā tika pārbaudītas 32 personas, no kurām 29 par dzīvesvietas atstāšanu mājsēdes laikā uzrādīja pašapliecinājumus. Pārbaudes ietvaros sākti 3 administratīvā pārkāpuma procesi. Tāpat Valsts policijas amatpersonas veica pārbaudes 19 tirdzniecības vietās (veikalos, ielu tirdzniecības vietās, tirgos, degvielas uzpildes stacijās, kafejnīcās, u.c.), pārkāpumi netika konstatēti.

Atstājiet komentāru