2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Aizturēts jaunietis, kurš Jēkabpilī uzbruka taksometra vadītājam

Aizturēts jaunietis, kurš Jēkabpilī uzbruka taksometra vadītājam

Sestdien, 25. septembrī, Jēkabpilī kāds jaunietis taksometra vadītājam nodarīja mantiskus un arī miesas bojājumus. Jaunietis tika nogādāts policijas iecirknī, taču agresija nerimās – Jēkabpils iecirkņa telpā viņš pretojās policistam un nodarīja viņam miesas bojājumus. Par notikušo sākti 2 kriminālprocesi, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

25. septembrī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī tika saņemta informācija no kāda takstometra vadītāja par laupīšanu. Nekavējoties ierodoties notikuma vietā, informācija par laupīšanu neapstiprinājās, tomēr likumsargi konstatēja, ka trīs jaunieši nevēlas norēķināties par braucienu, ir sabojāts taksometrs, kā arī nodarīti miesas bojājumus taksometra vadītājam. Ieraugot policistus, 2002. gadā dzimusi jauniete palika notikuma vietā, bet divi 1999. gadā dzimuši puiši centās aizbēgt no notikuma vietas, tāpēc likumsargam nācās veikt brīdinājuma šāvienu gaisā. 

Kad jaunieši tika nogādāti policijas iecirknī, viens no puišiem turpināja uzvesties agresīvi. Viņš pretojās policijas darbiniekam, iegrūda viņu durvju stiklā, kā rezultātā likumsargs guva veselībai bīstamas traumas un tika nogādāts ārstniecības iestādē. 

Policijā par notikušo ir sākti kriminālprocesi pēc 231. panta otrās daļas par huligānismu un pēc 270. panta pirmās daļas par pretošanas varas pārstāvim. Tāpat aizdomās par atrašanos narkotisko vai psihotropo vielu iespaidā jaunieši tika nogādāti uz medicīnisko pārbaudi ārstniecības iestādē.

Foto: Ilustratīvs attēls

Komentāri (0-1/1)

  • TM
    01.10.2021 11:07
    Mūsu policijas attieksme pret savu darbu nes augļus...

Atstājiet komentāru