2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Policija operatīvi atrod un atdod īpašniekam Ābeļu pagastā nozagtu motorlaivu

Policija operatīvi atrod un atdod īpašniekam Ābeļu pagastā nozagtu motorlaivu

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 18 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 12 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

29. septembrī Jēkabpils novada Ābeļu pagastā no garāžas tika nozagta motorlaiva, kas tika atrasta un atdota tās likumīgajam īpašniekam. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 117 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 68 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 34 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 5 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām. Reģistrētas 2 zādzības no mājokļa.

Foto: Ilustratīvs attēls

Atstājiet komentāru