2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpils policija par sišanu pārdevējai piemēro jaunietei naudas sodu

Jēkabpils policija par sišanu pārdevējai piemēro jaunietei naudas sodu

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 27 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 8 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 23. septembrī Jēkabpilī kādā veikalā 2002. gadā dzimusi jauniete lamājās ar cieņu aizskarošiem vārdiem, sita pa kases norobežojošo barjeru, draudēja veikala darbiniecēm ar izrēķināšanos, kā arī vairākas reizes ar roku iesita veikala vadītājai. Ar savām darbībām jauniete pārkāpa vispārpieņemtās uzvedības normas, traucēja personu mieru un komersanta darbu. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process un jaunietei piemērots naudas sods 250 eiro. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 110 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 75 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 28 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu un 3 par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā. Reģistrēti 12 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietusi viena persona. Reģistrētas 2 zādzības no mājokļa.

Foto: Ilustratīvs attēls

Atstājiet komentāru