2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Jēkabpilī sadursmē ar satiksmes autobusu cieš gājējs (PAPILDINĀTS)

Jēkabpilī sadursmē ar satiksmes autobusu cieš gājējs (PAPILDINĀTS)

(Papildināts ar policijas sniegto jaunāko informāciju par satiksmes negadījumu)

Jēkabpilī, Rīgas ielā šodien ap pulksten 14.50 noticis satiksmes negadījums, kurā cietis gājējs. Sadursmē iesaistīts 3.maršruta autobuss un gājējs, notikuma vietā uz laiku bija traucēta transportlīdzekļu satiksme. 

Sarunā ar Radio1.lv VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa informēja, ka patlaban vēl pilnas informācijas par satiksmes negadījumu nav, policijā saņemta informācija no ārstniecības iestādes, ka pēc satiksmes negadījuma cietušais gājējs nogādāts slimnīcā. Dace Kalniņa sacīja, ka par notikušo satiksmes negadījumu, visticamāk, tiks uzsākts kriminālprocess. Patlaban notiekot apstākļu noskaidrošana, satiksmē iesaistīto un aculiecinieku liecību apkopošana, negadījuma apstākļu izvērtēšana.

Arī SIA «Jēkabpils autobusu parks» valdes priekšsēdētājs Jānis Ščerbickis sarunā ar Radio1.lv plašākus komentārus, nepietiekamās informācijas dēļ par satiksmes negadījumu, sniegt nevarēja. Viņš zināja teikt, ka gājējs, pēc autobusa vadītāja sacītā, gados vecs cilvēks, it kā ietriecies autobusa sānā, durvīs un guvis traumas. Jānis Ščerbickis sacīja, ka plašāku komentāru varēs sniegt, kad būs saņēmis šofera paskaidrojumu un policijas informāciju.

Pirmdien, 30.augustā VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa sniedza plašāku informāciju par notikušo satiksmes negadījumu: "Kā liecina sākotnējā informācija, 27. augustā Jēkabpilī, Rīgas ielā, vīrietis, pirms šķērsojot ar ceļa zīmēm regulējamu gājēju pāreju, nepārliecinājās par satiksmes drošību, kā rezultātā viņam uzbrauca autobuss, kas jau atradās uz gājēju pārejas. Vīrietis negadījumā guva traumas un tika nogādāts ārstniecības iestādē."

Foto : Aculiecinieka foto

Komentāri (0-2/2)

  • Jānis
    28.08.2021 12:54
    Tā ir ,ka darbā ņem ,visādus pajoliņus,katik tiesības
  • Nopl
    28.08.2021 12:27
    Autobuss notriec gājēju uz gājēju pārejas, bet beigāas vainīgs būs sirmgalvis kurš kā traks ieskrēja autobusā. Vēl lai piedzen remonta izmaksas par autobusu.

Atstājiet komentāru