2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Pirmdien Jēkabpilī uz tilta pār Daugavu, saskrienoties divām automašīnām, cietuši divi cilvēki (PAPILDINĀTS)

(Papildināts ar policijas sniegto informāciju par  reģistrētajiem negadījumiem pagājušajā diennaktī)

Vakar pirms pusdienām Jēkabpilī, uz tilta pār Daugavu notika satiksmes negadījums, kura dēļ uz ilgāku laiku izveidojās pamatīgs autotransporta sastrēgums pilsētā gan Daugavas labajā, gan kreisajā krastā.

VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa informē, ka 19. jūlijā  ap pulksten 10.56 Jēkabilī uz tilta pār Daugavas upi vīrietis vadīja automašīnu „Audi A4” un iebrauca ceļa pretējā joslā, kur sadūrās ar pretī braucošo automašīnu „Audi A3” Negadījumā traumas guva automašīnas „Audi A4” vadītājs un pasažiere, kurus mediķi nogādāja ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

Notikuma vietā ieradās mediķi, lai sniegtu palīdzību cietušajiem. Tika izsaukta arī VUGD Jēkabpils iecirkņa glābēju brigāde. 

VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore Viktorija Gribuste informē, ka pēc pulksten vienpadsmitiem ugunsdzēsēji glābēji Rīgas ielā Jēkabpilī pēc ceļu satiksmes negadījuma ar absorbenta palīdzību sakārtoja ceļa braucamo daļu.

Kā liecina sākotnējā informācija, 19. jūlijā Jēkabpilī līdz šim nenoskaidrota persona kādā veikalā vīrietim nozagta naudas maku, kurā bija 92 eiro un dokumenti. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 19. jūlijā Jēkabpilī, Viestura un Nameja ielas krustojumā sieviete vadīja automašīnu „Toyota RAV4” un izraisīja sadursmi ar automašīnu „Opel Astra”, kas brauca pa galveno ceļu. Trieciena rezultātā tika bojāta vēl viena automašīna. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 19. jūlijā Jēkabpils novada Rites pagastā vīrietis vadīja transportlīdzekli „Mercedes-Benz Spinter” un iebrauca ceļa pretējā braukšanas joslā, kur izraisīja sadursmi ar pretī braucošo automašīnu „Volvo V50”. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 28 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 9 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Reģistrēti 4 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietušas 2 personas.  

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 135 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 82 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 36 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess un viens administratīvā pārkāpuma process. Reģistrēti 13 ceļu satiksmes negadījumi, kur 2 gadījumos ir cietušas 2 personas un viena persona ir gājusi bojā. Reģistrēta viena velosipēda zādzība.

Aculiecinieka foto

Atstājiet komentāru