2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpils mediķiem atkal bijusi nepieciešama policijas palīdzība agresīva pacienta savaldīšanā, šoreiz Viesītē

Jēkabpils mediķiem atkal bijusi nepieciešama policijas palīdzība agresīva pacienta savaldīšanā, šoreiz Viesītē

Jēkabpils policijas iecirknī pagājušajā diennaktī reģistrēti seši likuma pārkāpumi,  informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciālista p.i. Arlita Dolgā.

Jēkabpils mediķiem jau otro dienu pēc kārtas bijusi nepieciešama policijas palīdzība. Neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķi trešdienas pēcpusdienā lūguši policijas palīdzību, lai savaldītu agresīvu pacientu. Policija palīgā saukta uz Biržu ielu Viesītē. 

Trešdien, 1985.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu AUDI A6 AVANT Jēkabpilī, Zemgales ielā uzbrauca šķērslim – metāla konstrukcijai. Negadījumā cilvēki nav cietuši.

Jēkabpils policija saņēmusi informāciju no mediķiem, ka 1954.gadā dzimusi sieviete, trešdien ap septiņiem vakarā, braucot ar velosipēdu Jēkabpils mežaparkā krita un guva dažādas traumas un nogādāta slimnīca. Cietušajai par notikušo ne pret vienu nebijis pretenziju un iesniegums policijai neticis rakstīts.

Jēkabpils policija trešdien ap pusdesmitiem vakarā aizturējusi kādu 1982.gadā dzimušu vīrieti Zīlānu ielā, kas ar velosipēdu braucis alkohola reibumā. Par šo pārkāpumu sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols.

Trešdien ap pusnakti Jēkabpils policijai ziņots, ka kādā daudzstāvu mājā dzīvokļos Nr.38 un Nr.39 kaimiņi skaļi trokšņo un traucē naktsmieru. Valsts policija tālākai lietas skaidrošanai informāciju nodevusi pašvaldības policijai. 

Ceturtdien agri no rīta, 1977.gadā dzimusi autovadītāja saskrējusies ar stirnu. Negadījumā dzīvnieks gājis bojā, bojāta arī automašīna. Cilvēki nav cietuši. Satiksmes negadījums noticis Krustpils novada, Atašienes pagasta teritorijā.

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē reģistrēti 104 dažādi notikumi. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā noformēti 78 administratīvā pārkāpuma protokoli, no kuriem 41 - par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Atskaites periodā reģistrēti 2 gadījumi, kad automašīnas vadītājs sēdies pie stūres alkohola reibumā. Reģistrēti  14 ceļu satiksmes negadījumi, kur divos gadījumos cietušas 2 personas - gājējs un velosipēdists.  Atskaites periodā reģistrēta viena automašīnas zādzība un 2 zādzības no dzīvokļa, informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciālista p.i. Arlita Dolgā.

Atstājiet komentāru