2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jēkabpilī, iekļūstot mājā pa logu nozagti dokumenti un nauda

Jēkabpilī, iekļūstot mājā pa logu nozagti dokumenti un nauda

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē reģistrēti 100 dažādi notikumi. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā noformēts 81 administratīvā pārkāpuma protokols, no kuriem 32 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Atskaites periodā nav reģistrēti gadījumi, kad automašīnas vadītājs būtu sēdies pie stūres alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā. Reģistrēti 11 ceļu satiksmes negadījumi, divos gadījumos ir cietušie - gājējs un velosipēdists. Reģistrētas arī divas velosipēda zādzības un viena zādzība no mājokļa.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes speciāliste Arlita Dolgā informē, ka Jēkabpils policijas iecirknī pagājušajā diennaktī reģistrētas divas zādzības un satiksmes negadījums.

Otrdien, 1.oktobrī no rīta Jēkabpilī, Daugavas ielā konstatēts, ka mājoklī iekļūts pa logu un no dzīvokļa 1981.gadā dzimušai sievietei nozagta soma ar dokumentiem – auto vadītāja apliecība, ID karte u.c., kā arī nauda 25 eiro. Par zādzību sākts kriminālprocess.

Viesītē, Ezera ielā iekļūts garāžā un nozagtas da’ādas mantas – motobloks, trimeris, urbjmašīna un citas. Policija skaidro notikušā apstākļus. Par zādzību sākts kriminālprocess.

Otrdien, dienas vidū pulksten 14:27 noticis satiksmes negadījums Jēkabpilī, Zaļā ielā. Negadījumā cilvēki nav cietuši, bojāti transporta līdzekļi. Satiksmes negadījums noticis stāvlaukumā, kur 1958.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu VW Polo, uzbrauca stāvošai automašīnai AUDI A4 AVANT, kas pieder 1953.gadā dzimušai personai. Uz notikuma vietu tika izsaukta policijas opergrupa. Pēc situācijas apskates, sastādīts ceļu satiksmes negadījumu saskaņotais paziņojums.

Ilustratīvs foto

Atstājiet komentāru