2024.gada 16. jūnijs

Justīne, Juta

Jēkabpilī atvērts cīņas sporta un sporta preču veikals - “JJ Martial&Fitness”

Jēkabpilī, Pormaļa ielā 15, atvērts cīņas sporta un sporta preču veikals “JJ Martial&Fitness”, kas strādā pēc pagaidu laika brīvdienās – sestdien un svētdien no pulksten 10.00 - 15.00. Ir iespēja apskatīt un nopirkt sev interesējošu preci arī darba dienās – iepriekš vienojoties. Tālrunis saziņai (jebkurā laikā): 22 320 751



Tā īpašnieks Jānis Ulmis ir Taekwon-do cīņas sporta treneris, patreiz viņš vada klubu Madonā. Jānis Ulmis atzīst, ka doma veidot savu interneta vietni https://www.jjfitness.lv/ un atvērt veikalu nav radusies tāpat vien. Ikdienā, vadot cīņas sporta nodarbības, viņš ar kolēģiem saskāries ar problēmu – kur iegādāties visu nepieciešamo ekipējumu. Jēkabpilī nebija veikalu, kas specializētos tieši šajā segmentā, visu bija jāpērk internetā un jāpasūta no ārzemēm. Tā pirms gada tapusi mājaslapa internetā un šogad aprīlī atvērts veikals Jēkabpilī.

“JJ Martial&Fitness” veikals sniedz iespēju iegādāties kvalitatīvu cīņas sporta ekipējumu un inventāru, kas paredzēts sacensībām un treniņiem. Ekipējums paredzēts tādiem specifiskiem cīņas sporta veidiem kā Taekwon-do ITF un WTF versijās, Karatē Shinkyokushin, Kyokushinkai, Budokan WKF approved, Judo, Brazillian Jui Jitsu, Bokss, Kickbokss, K1, MMA  uc. Lielākā daļa preču tiek sūtītas no Spānijas, Polijas un Anglijas.
 
Jānis Ulmis atzīmē, ka “JJ Martial&Fitness” ir oficiālais Spāņu zīmola “Fujimae” pārstāvis Latvijā. Veikalā var iegādāties arī 4F un citu pazīstamu zīmolu apģērbus sportam un ikdienai. Jāpiezīmē, ka veikalā nopērkamie zīmoli ir oriģināli. Iespējams iegādāties formas jebkuram interesējošajam cīņas sporta veidam, iepriekš izsakot savas vēlmes un vajadzības. Veikals piedāvā arī tradicionālo sporta veidu ekipējumu un invetāru – teipus, aizsargus, konusus un citu nepieciešamo. Papildus arī pārdod vīriešu un sieviešu sporta un ikdienas apģērbus. Tāpat arī ir iespēja pasūtīt sev vēlamo ekipējumu vai inventāru jebkurā sporta veidā, ne tikai cīņas sportā. 

Jānis Ulmis piebilst, ka pagaidām veikala telpas ir nelielas un jokojot viņš teic, ka drīzāk tā esot “bodīte” ne veikals. Taču tas ir tikai sākums. Tā kā telpas nav plašas, tad ne visa prece ir izlikta veikalā, taču to varot atrast mājaslapā un jautāt veikalā. 

Sadarbojoties ar klientiem veikala darbinieki piedāvā dažādus risinājumus, pieņem arī individuālus pasūtījums, kā no privātām, tā arī no juridiskām personām. Veikals preces izsūta uz jebkuru vietu Latvijā un Eiropā.

www.jjfitness.lv

Atstājiet komentāru