2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Aizdzen ziemas drūmo noskaņojumu sporta bārā

Aizdzen ziemas drūmo noskaņojumu sporta bārā

Ziema ir neatņemams mūsu klimata joslas gadalaiks, taču jāpiekrīt, ka pēdējo gadu laikā no īstas ziemas esam redzējuši ļoti maz, jo dziļās kupenas un zemu temperatūru aizvieto siltāks laiks. Lai arī sniegam ir savi trūkumi, piemēram, satiksmes apgrūtināšana, tas tumšo laiku padara kaut mazliet ciešamāku. Taču, ja viss apkārt ir tumšs un pelēcīgs, arī mūsu noskaņojums ātri vien pielāgojas šiem toņiem. Ko darīt, lai sevi uzmundrinātu? Atrodi vietu, kur uzlabot garastāvokli!

Dodies uz sporta bāru!

    Jā, Tu nepārklausījies. Sporta bāri visā pasaulē ir pazīstami jau sen, taču laika gaitā tie ir kļuvuši modernāki un daudzveidīgāki, lai pieskaņotos dažādu apmeklētāju gaumēm. Mūsdienīgs sporta bārs vairs nav vieta, kur pulcējas tikai un vienīgi īsti sporta fani. Šeit laipni gaidīts ir ikviens, kurš vēlas izbaudīt azartisku, pozitīvu un patīkamu gaisotni. Piemēram, Optibet sporta bārā dienas laikā ienāk dažādi apmeklētāji, sākot ar sporta cienītājiem, beidzot ar steidzīgiem biroju darbiniekiem, kas iegriezušies bārā, lai paēstu gardas pusdienas. Savukārt pēcpusdienās un vakaros šeit pulcējas gan tie, kas vēlas skatīties sporta pārraides, gan arī tie, kas vienkārši vēlas atpūsties pēc garas darba dienas kopā ar draugiem vai kolēģiem.
  
 Izvēlies sev tuvāko sporta bāru

    Viens no nozīmīgiem kritērijiem, kas palīdz mums izvēlēties vietu, uz kuru doties atpūsties un izklaidēties, ir tās lokācija. Nav pārsteigums, ka vairums cilvēku dod priekšroku tām vietām, kas atrodas tuvāk mūsu mājām vai darbavietai. Latvijā šobrīd ir seši Optibet sporta bāri, kas izvietoti dažādās lokācijās, lai Tu varētu izvēlēties sev tuvāko:

- Rīga, Dzelzavas iela 17;

- Rīga, Arēna Rīga (bārs atvērts tikai pasākumu laikā);

- Rīga, Lubānas iela 113a;

- Rīga, Kr.Barona iela 108;

- Jelgava, Pasta iela 51/2;

- Jūrmala, Jomas iela 61.

- Ja vēlies kopā ar lielāku draugu kompāniju atpūsties kādā no šiem sporta bāriem, iesakām laikus rezervēt galdiņu.

Nobaudi ēdienus un dzērienus par lieliskām cenām

  Mūsdienās vietu, kur paēst, netrūkst, taču ne visas no tām piedāvā mūsu gaumei un vajadzībām atbilstošus ēdienus un cenas. Optibet sporta bāra lieliskie pavāri parūpējušies par to, lai ēdienkartes piedāvājums būtu plašs un daudzveidīgs, kā arī maltīšu cenas ir draudzīgas. Turklāt dienas vidū šeit spēkā ir arī īpašais pusdienu piedāvājums, kura cena Optibet reģistrētajiem lietotājiem ir īpaši izdevīga.

Tāpat jāpiemin arī bagātīgais dzērienu sortiments, kas pieejams sporta bārā. Šeit ko tīkamu savai gaumei atradīs gan tie, kas meklē ko gardu vai netradicionālu, gan arī tie, kas vēlas nobaudīt ko stiprāku.
Optibet sporta bārs priecē ne tikai ar patīkamu atmosfēru, ēdieniem un dzērieniem, bet arī lielisku apkalpojošo personālu un sporta pārraižu piedāvājumu uz vairākiem ekrāniem, kas izvietoti bāra telpās. Ienāc arī Tu!