2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Laba miega atslēga - pareizais matracis

Laba miega atslēga - pareizais matracis

Reti kura sajūta spēj sacensties ar to, cik ļoti jauki pēc garas darba dienas ir ievelties savā gultā un ļauties īsākai vai garākai miera pauzei. Lai arī sākotnēji gultas misija ir izguldināt nogurušos, tās funkcijas ir paplašinājušās. Gultā mēdzam ne tikai gulēt, bet arī citādi pavadīt laiku - lasīt grāmatas, skatīties TV, pat strādāt un mācīties. Un kas gan ir gulta bez matrača? Tikai rāmis! Tādēļ ir nozīmīgi tas, kādu matraci izvēlamies  - tas ir gultas svarīgākais elements.

Kur pirkt matraci? Maskavas ielā 180 vai arī matraču interneta veikalā Erti.lv. Te atrodami ērti un moderni Latvijā ražoti matrači katrai gaumei. Mūsdienīgie matrači ir pieejami bez atsperēm, tie ir Erti.lv klientu iecienīti matrači. Lai nodrošinātu matrača elastību un stingrību, bezatsperu matrači ir pildīti ar vairāku slāņu pildījumu, kas ietekmē to, cik ciets vai mīksts tas būs.  Ar visiem bezatsperu matraču modeļiem iespējams iepazīties Erti.lv mājaslapā, kur tos var izpētīt pēc sastāva, cenu kategorijas un nosaukuma. Te atrodami kā vienkārši modeļi, tā arī ekskluzīvi matrači īpaša komforta cienītājiem.

Lai miega laikā ķermenis ieņemtu ortopēdiski pareizu pozu, bezatsperu matrača sastāvā ir vairāki mūsdienīgi un dabiski pildījumi. Arī matrača ārējais pārvalks ir no kokvilnas, to viegli noņemt un kopt. Viens no ekskluzīvajiem matraču pildījumiem noteikti ir Memory Foam putas. Tās rekomendē arī ārsti, jo putas atbalsta mugurkaulu, galvu un kaklu. Putas ir hipoalerģijas, tajās neuzkrājas smakas un mitrums. Memory Foam galvenā īpašība - pārklājums "iegaumē" ķermeņa formas, tādējādi individualizē matraci konkrētajam cilvēkam. Vēl pildījumā pieejams perforētais latekss. Materiāls ir porains, gaisu caurlaidīgs, rūpējas par ideālu mikroklimatu. Ļoti populārs un zināms pildījums ir arī dabīgā kokosa šķiedra - tā lieliski kalpo, ir dabiskas izcelsmes.

Erti.lv sortimentā pieejamie bezatsperu matrači ir visos ierastajos izmēros, bet piedāvājumā ir arī matraču izgatavošana pēc individuāliem parametriem. Erti.lv matračiem ir pievilcīgas atlaides, kas ļauj iegādāties ekskluzīvus produktus par pieejamām cenām. Iepazīstiet savu jauno matraci Erti.lv jau šodien!