2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jēkabpilī darbu sāk viens no lielākajiem auto rezerves daļu vairumtirgotājiem - AD Baltic Latvija (FOTO)

Jēkabpilī no šīs nedēļas darbu sācis viens no lielākajiem auto rezerves daļu vairumtirgotājiem Latvijā SIA AD Baltic. Trešdien, 7.augustā, notika filiāles svinīgā atklāšana. Jēkabpilī atvērtā AD Baltic Latvija filiāle ir jau devītā Latvijā.  Līdz šim uzņēmumam bija filiāles Liepājā, Daugavpilī, Valmierā un Jelgavā, kā arī četras Rīgā. Nākamnedēļ uzņēmums filiāli atvērs Ventspilī, bet augusta nogalē – Rēzeknē.

Jēkabpils filiāli vada jēkabpilietis Nauris Fedotovs, kuram ir sava komanda, kas gatava sniegt profesionālus pakalpojumus. Jēkabpils filiālē strādā pieci darbinieki, trīs  klientu apkalpošanas speciālisti un divi autovadītāji. Visi ir vietējie iedzīvotāji, kuriem nodrošināts darbs, atveroties AD Baltic Latvija filiālei. Uzņēmuma direktors Nikolajs Želņins piebilst, ka iepriekš Nauris strādājis uzņēmuma filiālē Rīgā, bet uzzinot, ka filiāli atvērs viņa dzimtajā pilsētā, izrādīja vēlmi atgriezties Jēkabpilī un strādāt šeit.

AD Baltic Latvija direktors Nikolajs Želņins uzsver, ka galvenais AD Baltic uzdevums ir palīdzēt sadarbības partneriem sasniegt augstu profesionālu līmeni automašīnu rezerves daļu pārdošanā,  nodrošināt tos ne tikai ar kvalitatīvām rezerves daļām, bet arī ar auto precēm un aprīkojumu. AD Baltic Latvija preces saviem klientiem piegādā stundas laikā pilsētas robežās un trīs reizes dienā klientiem Madonā un Pļaviņās, protams, tiks domāts arī par piegādes robežu paplašināšanu.  Filiāle atrodas Jēkabpilī, Palejas ielā 5, un ir atvērta darba dienās no pulksten 9.00 – 18.00 un sestdienās no pulksten 9.00-14.00. 

Nikolajs Želņins stāsta, ka kompānija dibināta Lietuvā 1988.gadā, un pērn AD Baltic atzīmēja 30 gadu jubileju. Latvijā tā darbojas jau 22 gadus. 

“Mūsu galvenais mērķis nodrošināt ātru un kvalitatīvu servisu mūsu klientiem. Ir mainījušās tendences, šobrīd klienti ļoti augstu vērtē laiku, tas ir kļuvis svarīgs viņu biznesam. Lai laiku varētu padarīt maksimāli efektīvu, pieņēmām lēmumu būt tuvāk mūsu klientiem un atvērām filiāli Jēkabpilī. Šajā reģionā ir arī liels mūsu klientu loks.  Mēs piedāvājam stundas laikā piegādāt preci pilsētas robežās un uz Madonu, Pļaviņām – trīs reizes dienā. Tas dod iespēju mūsu klientiem pārplānot sava biznesa modeli un sniegt viņu klientam kvalificētu un operatīvu pakalpojumu bez liekām investīcijām,” stāsta Nikolajs Želņins.

Viņš piebilst, ka AD Baltic Latvija klienti ir autoservisi, autoveikali, kā arī uzņēmumi, kuriem ir liels autoparks. Uzņēmums strādā tikai ar līgumklientiem, gala patērētāji nav AD Baltic auditorija, jo uzņēmums orientējas uz lielajiem klientiem un vairumtirdzniecību. 

Nikolajs Želņins norāda, ka AD Baltic Latvija piedāvā plašu vieglo automašīnu rezerves daļu klāstu – vairāk nekā 500 000 dažādu vienību, ko pārstāv 200 zīmoli jeb visu, kas nepieciešams autoremontam. Rezerves daļas piegādā visu marku vieglajiem auto, arī ekskluzīvu, jo jebkuram modelim nepieciešamo rezerves daļu AD Baltic Latvija no Eiropas noliktavām var piegādāt triju dienu laikā.  

Uzņēmums sadarbojas ar visiem pazīstamākajiem preču zīmoliem nozarē, piemēram, CASTROL, TOTAL, MOBIL, EUROL, MANN-FILTER, LEMFŌRDER un citiem.

Nikolajs Želņins uzsver, ka AD Baltic Latvija klienti ir savā jomā zinoši profesionāļi, kas zina, ko vēlas, bet, ja nepieciešams, uzņēmums sniedz arī konsultācijas gan klātienē, gan telefoniski, gan interneta vidē. AD Baltic Latvija ir labi attīstīta loģistika, moderna IT sistēma. Uzņēmuma mājaslapā www.adbaltic.lv klients var veikt pasūtījumu un operatīvi sazināties ar filiāļu darbiniekiem, kā arī atrast visu nepieciešamo informāciju par piedāvāto klāstu un konkrēto preci. Preces pasūtīt var tiešsaitē, ir nodrošināts tiešsaites maksājums. Klientam nav jātērē laiks, lai apmeklētu filiāli, visu var izdarīt attālināti un saņemt preci. Klients pasūtījumu var veikt katru stundu, savukārt, tieši stundā no ofisa ar pasūtījumu izbrauc mašīna. Visus piegādes laikus var redzēt ADCat B2B online sistēmā. 

Sarunas noslēgumā Nikolajs Želņins uzsver, ka AD Baltic Latvija augstu vērtē  klientus un aicina tos apmeklēt Jēkabpils filiāli, kur tās darbinieki laipni konsultēs un labprāt izvadās arī ekskursijā pa noliktavu. 

Foto: Māris Zalāns

Saistīta ziņa: Jēkabpilī darbu sāk viens no lielākajiem auto rezerves daļu vairumtirgotājiem - AD Baltic Latvija (VIDEO)

Atstājiet komentāru