2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Skaistas vietas Latvijā, kur pavadīt romantisku nedēļas nogali

Skaistas vietas Latvijā, kur pavadīt romantisku nedēļas nogali

Ikvienam pārim, lai uzturētu savas attiecības labā kvalitātē, nepietiek tikai ar ikdienas rutīnu un pierastajām jūtu izpausmēm. Ik pa laikam nepieciešams arī pavadīt laiku divatā kaut kur ārpus mājas, kādā romantiskā vidē, piedzīvot kopā kaut ko patīkamu un aizraujošu.

Romantiska nedēļas nogale ir viens no lieliskiem veidiem, kā regulāri piepildīt savu attiecību kausu ar prieku, patīkamām emocijām un mīlestību, kas arī ļaus ikdienu padarīt daudz harmoniskāku un attiecības stiprākas. Romantiska nedēļas nogale var būt gan kopīgi izplānota, gan kā pārsteigums mīļotajam cilvēkam, kā arī tā būs lieliska dāvana ikvienam pārim, ko gribat sumināt, piemēram, ar saderināšanos, kāzās vai kāzu jubilejā.

Kur pavadīt romantisku nedēļas nogali? Jāsaka, ka Latvijā ir neskaitāmi daudz brīnišķīgu vietu, kur baudīt divvientulību. Mums ir gan viesu nami, gan SPA centri, gan lauku stila kotedžas, gan muižas un pilis, kas pielāgotas atpūtnieku vēlmēm, izveidojot arī īpašus piedāvājumus pāriem romantiskas atpūtas baudīšanai. Piedāvājam nelielu apkopojumu ar astoņām populārām un skaistām vietām, kuras labprāt izvēlas romantiskai nedēļas nogalei. Visi šie atpūtas pakalpojumi romantiskai nedēļas nogalei ērti apskatāmi un iegādājami interneta vietnē https://www.lieliskadavana.lv/naksnosana.

Romantiska atpūta pārim “Hotel Jūrmala SPA”

Jūrmala jau ir klasiska un pārbaudīta izvēle, ja gribat kārtīgi atpūsties augstas kvalitātes viesnīcā un izbaudīt romantiku šajā kūrorta pilsētā. Varēsiet kopā baudīt ne tikai atpūtu un procedūras viesnīcā, bet arī kārtīgi izstaigāties gar jūru, elpot svaigo un dziedinošo priežu mežu gaisu, kā arī priecēt acis ar Jūrmalas unikālo arhitektūru, dodoties romantiskā pastaigā.

Romantisks piedzīvojums Siguldā

Sigulda ir vēl viena pilsēta, kas uzreiz asociējas ar ļoti plašu un kvalitatīvu atpūtas piedāvājumu, daudzām viesnīcām, viesu namiem, ūdens atpūtas baudīšanas iespējām. Siguldā ikvienā gadalaikā daba ir parūpējusies par lieliskiem skatiem, ko varēsiet izbaudīt pastaigās. Romantiska nedēļas nogale ar nakšņošanu Siguldā noteikti būs lieliska izvēle atpūtai kopā ar mīļoto cilvēku.

Atpūta diviem Sventes muižā

Sventes muiža ir viena no Zemgales pērlēm, kas celta pagājušajā gadsimtā un izceļas ar mājīgu un romantisku noskaņu. Muižā varat nakšņot eleganti iekārtotā numuriņā, baudīt divvientulību, gardas maltītes vietējā restorānā, izmēģināt īstu turku pirti. Vasarā viesu rīcībā ir grezns dārzs ar terasi, strūklaku, lapenēm un baseinu zem atklātām debesīm. Vai neizklausās romantiski un vilinoši?

Divvientulība Usmas ezera krastā

Usmas ezers ir viens no skaistākajiem Kurzemē un, iespējams, arī Latvijā. Tā krastos izvietota mājīga un romantiska viesnīca “USMA SPA”. Tur varēsiet baudīt mierīgu un romantisku atpūtu, izbaudīt skaistos skatus, ko sniedz ezers, kā arī izmēģināt kādu aktivitāti uz ūdens. Ja jūs vilina Kurzeme, tad šī noteikti būs laba izvēle romantiskai nedēļas nogalei.

SPA piedzīvojums diviem “Piena muižā”

“Piena muiža” jau pēc sava nosaukuma saistās ar kaut ko romantisku, patīkamu, baltu. Piena vannas taču ir viens no sen zināmiem skaistumkopšanas noslēpumiem. Šajā muižā kopā ar savu mīļoto cilvēku jūs varēsiet izbaudīt vēl nebijušas relaksējošās procedūras, kas sniegs labsajūtu gan ķermenim, gan garam. Šeit pieejamas piena un medus vannas, ietīšanās ezera dūņās, ķermeņa masāžas ar kamēlijas ziedu eļļu un citi brīnišķīgi pakalpojumi, ko varēsiet baudīt divatā.

Atpūta greznajā Dikļu pilī

Arī Dikļu pils komentārus neprasa, par to ir dzirdējis ikviens. Tā ir viena no vēsturiskākajām un skaistākajām pilīm Latvijā. Šajā pilī varēsiet izbaudīt aristokrātu cienīgu atpūtu un romantiku. Te ir grezns un senatnīgs interjers, izcils restorāns, romantiski numuriņi. Varēsiet arī apbrīnot Latvijas mākslinieku gleznu izlasi. Pilī varēsiet lutināt sevi ar brīnišķīgu Dabas SPA procedūru klāstu.

Romantiska SPA atpūta “Opera Hotel & Spa”

Ja vēlaties romantisku nedēļas nogali pavadīt galvaspilsētā, tad laba izvēle būs “Opera Hotel & Spa”, kur padomāts par visu, kas nepieciešams jūsu atpūtai, – ērtiem un plašiem numuriņiem, relaksējošām SPA procedūrām, gardām maltītēm. Elegance, augsta kvalitāte un patīkama atmosfērā – to visu noteikti izbaudīsiet šajā viesnīcā.

Romantika Jaunmoku pilī

Jaunmoku pils ir vēl viena arhitektūras pērle Latvijā, kurā ir tā lieliskā iespēja nokļūt ikvienam, jo tur ierīkota brīnišķīga viesnīca, kurai ir īpaša noskaņa. Varēsiet doties romantiskās pastaigās pa pils dārzu, izkalt savu laimes monētu, nakšņot LUX numurā, kurā ir arī masāžas vanna, kā arī baudīt bagātīgas 6 kārtu vakariņas. Tie jau izklausās pēc īstiem svētkiem! Un jūs noteikti esat tos pelnījuši izbaudīt abi kopā!