2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

SMS kredīti – to gaismas un ēnas puses

SMS kredīti – to gaismas un ēnas puses

  • 23 augusts 2018 --

Domājams, ka katrs kaut reizi dzīvē ir nonācis tādas situācijas priekšā, kurā nākas meklēt risinājumu finansiāla rakstura problēmai; nav svarīgi, vai tas ir lūgums draugiem vai radiem pēc neliela aizdevuma no pašu kabatas, ko tad arī varēs apsolīt atgriezt pavisam drīz, vai gājiens uz banku, kur tiek noformēts nopietnāks aizdevums. Tomēr, ko gan darīt brīžos, kad trūkstošā summa ir pavisam niecīga? Jāsecina, ka iet uz banku nav vērts, jo komercbankas nav ieinteresētas mikrokredītu izsniegšanā – tas aizņem pietiekami daudz laika un nenes tām gandrīz nekādu peļņu. Šādos brīžos ir vērts griezties pie kāda no nebanku kreditoriem, kuri maza apmēra kredītu var izsniegt pat dažu minūšu laikā. Lai pieteiktos ātrajiem kredītiem, ir nepieciešams reģistrēties tiešsaistē un iziet cauri informācijas pārbaudes procesam, tomēr pastāv arī iespēja iegūt aizņēmumu ar vienas SMS palīdzību. Latvijā darbojas dažādi nebanku sektora kreditori, kuri nodarbojas ar SMS kredītu izsniegšanu, tādēļ ir uzmanīgi jāizvērtē, kurš no šiem pakalpojumu sniedzējiem būs Jums vispiemērotākais; kā papildus iespēja ir vērts pieminēt arī vietni http://www.kke.ee/sms-laen/, kurā varat iegūt informāciju par Igaunijas SMS kredītu izsniedzējiem, jo pastāv iespēja, ka kāds no tiem būs Jums piemērotāks!

Šāda veida kredīts galvenā priekšrocība ir tas, ka to iegūt ir ārkārtīgi ērti – Jums būs tikai jāuzraksta noteikta formāta īsziņa ar nepieciešamo informāciju un tā jānosūta; ar SMS kredītu varat teikt ardievas garām reģistrācijas formām, kredītvēstures pārbaudēm vai ilgiem gaidīšanas periodiem. Kā nākamo priekšrocību var minēt faktu, ka Jums nevajadzēs nodrošināt nekāda veida ķīlu vai galvojuma maksu, jo šo kredītu mērķis ir palīdzēt cilvēkiem grūtās dzīves situācijās nevis piepelnīties. Naudu var saņemt arī jaunieši, kuriem ir vismaz 18 gadu; SMS kredīta iegūšanai klientam arī nav jānorāda savs nodarbinātības statuss vai atalgojuma izraksts, kas nozīmē, ka aizdevumu var saņemt arī cilvēki, kuri konkrētajā brīdī ir palikuši bez darba.

Kā SMS kredītu negatīvo īpašību var minēt, ka, kā jau visiem kredītiem, arī šim tiek piemēroti kavējuma maksājumi, tādēļ ir ļoti svarīgi laicīgi veikt kredīta atmaksu, lai nebūtu jāpārmaksā. Vēl jāpiemin, ka šī kredīta iegūšanai ir nepieciešams aktīvs konts kādā no Latvijas komercbankām un šajā kontā jābūt 1 līdz 10 centiem, kas tiks iekasēti konta apstiprināšanai no aizdevēja puses. Saprotams, ka tā nav liela summa, tomēr, ja konts ir tukšs, tad to izmantot nevar un ieskaitīt šādu summu bankas kontā varētu būt iespējams tikai ar kāda drauga vai rada internetbankas pārskaitījuma palīdzību, jo, kā zināms, bankomāti pieņem tikai 5 vai vairāk eiro banknotes, kuras var ieskaitīt Jūsu kontā. Gadījumos, kad šo 5 eiro vai paziņas, kas varētu pārskaitīt trūkstošos centus, nav, tad nav iespējams iegūt arī SMS kredītu.

Avots: https://www.kke.ee/

Foto: http://tier.brianhenry.co