2024.gada 19. marts

Jāzeps

Patēriņa kredīts

Patēriņa kredīts

Esi iecerējis kādu jauku ceļojumu vai nepieciešams iegādāties sadzīves tehniku, vai arī jau sen lolo sapni par jaunas automašīnas iegādi? Ikvienam no mums dzīvē noteikti gadījusies situācija – salūzt veļasmašīnas, gāzes plīts. It kā ir stabili ienākumi, tomēr, kur lai uzreiz atrod 600 eiro, lai iegādātos jaunu tehniku. Tādos brīžos viens no iespējamajiem risinājumiem ir patēriņa kredīts.

Aizņemies patēriņa kredītu, ja:

  • Nav parādsaistību

  • Ir vismaz 20 gadi

  • Ir stabili ienākumi

Kāpēc aizņemties no Bigbank – ir taču tik daudz citu iespēju

Viens no principiem, pēc kuriem vadās Bigbank – elastīgums. Tas nozīmē, ka katrs gadījums tiek izskatīts individuāli un piemeklēts labākais risinājums tieši Tavam gadījumam. Dažas bankas, lai saņemtu aizdevumu liek klientiem aizpildīt neskaitāmus pieteikumus, parakstīt neskaitāmus dokumentus. Bigbank neatbalsta birokrātiju. Tev ir iespēja aizpildīt aizdevuma pieteikumu internetā un jau pēc dažām minūtēm saņemt atbildi. Un pēc tam atliks tikai parakstīt līgumu un nauda tiks pārskaitīta uz Tavu norādīto bankas kontu.

Cik es varu aizņemties?

Tev ir iespējams saņemt patēriņa kredītu līdz 10 000 EUR. Tev pašam ir iespēja izvēlēties, cik liels aizdevums Tev ir nepieciešams. Ja nauda ir nepieciešama, lai nomaksātu sīkus rēķinus, tad Tev noteikti nevajadzēs aizņemties daudz, savukārt, ja nauda nepieciešama, lai iegādātos, ko lielāku, tad arī aizņemties vajadzēs mazliet vairāk. Noteikti rēķinies arī ar to, ja aizņemsies lielāku naudas summu, lai iegādātos kādu preci vai dotos ceļojumā, arī ikmēneša maksājumi būs lielāki. Protams, tiek vērtēts katrs individuālais gadījums. Izejot no tā, cik lieli ir Tavi ikmēneša ienākumi, Tev tiks piedāvātas aizņemšanās summas. Ja ienākumi ir zemi, tad attiecīgi arī aizņemties varēsi ne tik lielas summas.

Maksā pēc 3 mēnešiem

Bigbank piedāvā lielisku iespēju aizņemties šodien, bet maksāt tikai pēc 3 mēnešiem. Patēriņa kredīts būs labs risinājums gadījumos, kad zini, ka naudu varēsi saņemt tikai pēc 3 mēnešiem, kā arī šajā laikā varēsi iekrāt papildus naudu ar kuru atmaksāt visu aizdevumu. Tieši tāpat arī, ja būsi aizņēmies patēriņa kredītu uz 5 gadiem, bet pēc 2 gadiem būs parādījušies brīvi naudas līdzekļi, Tev ir iespēja jebkurā sev ērtā laikā atmaksāt visu aizdevuma summu, nemaksājot par to nekādu papildus naudu vai soda procentus. Protams, nevajadzētu pārgalvīgi aizņemties, cerot, ka pēc 3 mēnešiem gan jau parādīsies brīvi naudas līdzekļi. Rūpīgi izvērtē savas iespējas aizņemties!

Kur es varu saņemt patēriņa kredītu?

Lai saņemtu patēriņa kredītu, Tev nepieciešams aizpildīt aizdevuma pieteikumu, kurā nepieciešams norādīt informāciju par aizdevumu – kādu summu un ar kādu termiņu Tu vēlies aizņemties, savi personas dati, kā arī ienākumu līmenis. Bigbank noteikti nevēlas, lai Tu visu savu algu atdotu aizdevuma atmaksai, tādā veidā liekot ciest sev vai savai ģimenei. Svarīgi ir aizņemties atbildīgi un aprēķinot, vai šobrīd Tu spēj atļauties patēriņa kredītu. Ja atbilde ir nē, tad, iespējams, labāk ir pameklēt kādu citu variantu. Aizdevuma pieteikumā Tev vajadzēs norādīt arī saistību apmēru. Ja Tavs kredītu slogs būs pārāk liels, tad Bigbank diemžēl nāksies atteikt Tev patēriņa kredītu, jo būs redzams, ka nespēsi veikt visu kredītu atmaksu.

Gribu pieteikties patēriņa kredītam klātienē

Ja kāda iemesla dēļ nevēlies aizņemties, aizpildot pieteikumu Bigbank mājaslapā, Tev ir iespēja gan zvanīt uz informatīvo tālruni 8338, gan arī apmeklēt vienu no Bigbank klientu apkalpošanas centriem visā Latvijā. Arī klientu apkalpošanas centrā Tev būs nepieciešams aizpildīt aizdevuma pieteikumu un pēc laika ar Tevi sazināsies Bigbank pārstāvis, lai informētu par turpmāko. Ja, izskatot Tavu pieteikumu, atklāsies kādas nenokārtotas parādsaistības vai arī Tavi ikmēneša ienākumi būs pārāk zemi, Bigbank nāksies aizdevumu atteikt un Tev nāksies meklēt citu risinājumu, kā tikt galā ar finansiālajām problēmām. Vienmēr atceries, ka patēriņa kredīts ir milzīga atbildība, it īpaši, ja esi izlēmis aizņemties lielu naudas summu ar ilgu termiņu. Apsver, vai Tu to šobrīd vari atļauties, jo, iespējams, ir citi veidi, kā izkļūt no finansiālajām problēmām. Atceries, ka, ja neatmaksāsi aizdevumu laikā, nāksies pārmaksāt, jo radīsies soda procenti, kurus Tu noteikti nevēlies.

Galvenais – atbildība

Atceries, ka kredīts ne tikai palīdz risināt dažādas problēmas un piepildīt sapņus, bet arī ir liela atbildība. Ja neesi pārliecināts, vai varēsi katru mēnesi atlicināt noteiktu summu, lai segtu aizdevuma atmaksu, tad varbūt tomēr jāizvēlas citi varianti, kā iegūt naudu problēmu risināšanai. Bigban individuāli izskata katru pieteikumu, vadoties pēc konkrētas situācijas. Ja ir redzams, ka cilvēkam ir zemi ienākumi vai arī ir nenokārtotas kredītsaistības, tad kredīts tiks atteikts. Arī Tu noteikti neaizdotu naudu cilvēkam, kurš nespētu naudu atgriezt atpakaļ, tieši tāpat arī rīkojas banka. Aizņemies atbildīgi!

Komentāri (0-2/2)

  • XXXXX
    02.07.2018 18:28
    Vislabāk vispār neņemt kredītu. Un dzīve būs jauka. :)
  • Ila
    02.07.2018 18:28
    Lateko Līzings ir viena no labākajām iestādēm, kur ņemt kredītu, jo tiek nodrošināti pieejami un izdevīgi patēriņa kredīti precēm un pakalpojumiem, kredīti internetā un naudas aizdevumi bez ķīlas, ko iespējams nokārtot jebkurā Klientu apkalpošanas centrā visā Latvijā. Sīkāku informāciju var iegūt mājas lapā: http://latekolizings.lv/lv/

Atstājiet komentāru