2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Auto mazgāt kļuvis izdevīgāk kā mājās

Auto mazgāt kļuvis izdevīgāk kā mājās

Sen zināma patiesība, ka neviens nenomazgās automašīnu tik labi kā pats. Tomēr mūsdienās auto mazgāt mājās nav izdevīgi, jo process rada zināmas neērtības, kā arī bieži vien pēc automašīnas mazgāšanas uz virsbūves paliek nevēlami traipi. Tāpat arī auto mazgāšana standarta automazgātavās ne vienmēr sniedz kvalitatīvu un vēlamu rezultātu.

Šodienas tehnoloģiskās iespējas sniedz iespēju pašam nomazgāt savu automašīnu, turklāt ar profesionālu mazgāšanas tehniku un līdzekļiem, tādējādi nodrošinot lielisku rezultātu, neslapinot rokas un neberžot auto virsmu. Šādu iespēju nodrošina firmas “EHRLE” pašapkalpošanās automazgātavas.

Vācu firma „EHRLE” jau vairāk kā 50 gadus nodarbojas ar mazgātavu būvēšanu. 2011. gadā tika atklāta jauna rūpnīca, kurā tiek būvētas pašapkalpošanās automazgātavas „CarWash” konstrukciju iekārtas, un kopš šī brīža droši var apgalvot, ka “EHRLE” ir līderis pašapkalpošanās automazgātavu tirgū, veicinot šāda veida auto mazgāšanu. Mazgātavu tehnoloģiju un augstākās kvalitātes ķīmiju kombinācija ir veiksmīga un droša, tādēļ „CarWash” automazgātavas guvušas atzinību un uzticību no klientiem vairākās pasaules valstīs gan Eiropā, gan Austrumu valstīs. Mazgāšanas procesā tiek izmantoti tikai videi draudzīgi un cilvēka veselībai nekaitīgi mazgāšanas līdzekļi.

 Pašapkalpošanās automazgātavas ir inovatīvs automašīnu mazgāšanas risinājums Latvijā. Savukārt Eiropā šāda prakse darbojas jau vairākus gadus, turklāt turpinot attīstīties. Latvijā šāda veida mazgātavas vispirms ienāca Rīgā, un laika gaitā parādoties arī pārējos Latvijas reģionos.

Darbu sākusi “EHRLE” pašapkalpošanās automazgātava Jēkabpilī, Zemgales ielā 4. Tā darbojas izmantojot četras programmas, kas pilnībā nodrošina jūsu mašīnas perfektu tīrību:

1. programma „Mazgāšana” – ar karstu, mīkstinātu ūdeni un pulveri veiciet auto mazgāšanu;

2. programma „Skalošana” – notiek skalošana ar tīru ūdeni;

3. programma „Vaskošana” – karsts, mīkstināts ūdens un vasks nodrošina automašīnas lakas aizsardzību;

4. programma „Spodrināšana” – demineralizēts ūdens ar spodrinātāju nodrošina papildus spīdumu, turklāt nožūstot neatstāj traipus uz auto.

Vienlaikus šī automazgātava var apkalpot četrus automašīnu mazgātājus, kā arī ir iespēja izmantot putekļu sūcēju auto salona tīrīšanai.

Auto mazgāšana ‘’EHRLE’’ automazgātavā ieekonomēs gan jūsu laiku, gan naudu. Pakalpojums maksā apmēram divreiz lētāk kā citās automazgātavās. Norēķināties par auto mazgāšanu var skaidrā naudā un izmantojot atslēgas sistēmu. Atslēgas sistēma darbojas kā apmaksas karte, ko pēc ieskatiem varat papildināt par jebkuru summu. Papildināt atslēgu var automazgātavā un veikalā “Marteks auto” Brīvības ielā 2e-1, Jēkabpilī.

Nesen šāda veida “EHRLE” pašapkalpošanās automazgātava atvērta arī Līvānos, Rīgas ielā 209.

‘’EHRLE’’ pašapkalpošanās automazgātava – tas ir ātri, lēti un ērti!

Komentāri (0-1/1)

  • braucējs
    02.07.2018 18:25
    pakalpojums OK, nav ilgi jāstāv rindā-pucē pats un priecājies par paveikto

Atstājiet komentāru