2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

“Mantu galerija” piedāvā oriģinālus dizaina risinājumus mājoklim

“Mantu galerija” piedāvā oriģinālus dizaina risinājumus mājoklim

Jēkabpilī jau trīs mēnešus durvis ir vēris jauns lietoto preču veikals “Mantu galerija”, kas atrodas Rīgas ielā 129. Veikals izvietots ēkas otrajā stāvā un iekārtots divās telpās. Ieejot tajā, nokļūstam īpašā pasaulē, kas bagāta ar visdažādākajiem dizaina, saimniecības, mākslas un citiem priekšmetiem, kā arī ar apģērbu un apaviem ikvienam.

Veikala vadītāja Žanna Ivanova vedina aplūkot piedāvājumu. Vienā no tirdzniecības zālēm ir mēbeles, krēsli, gleznas, lampas, trauki, dekoratīvi interjera priekšmeti, bērnu gultiņa, rotaslietas, visdažādākie nieciņi, kas var bagātināt ikvienu interjeru. Savukārt otrā – apģērbi, sākot no zīdaiņa līdz pat sirmgalvim. Piedāvājumā šim gadalaikam piemēroti džemperi, jakas, vestes, siltinātas vējjakas, mēteļi, apavi, kā arī dažādas blūzes, T-krekli, svārki, bikses, kleitas, žaketes un daudzi citi apģērbi un apavi.

“Mantu galerijā” piedāvātās preces ir individuāla risinājuma un ikviens pircējs var būt drošs, ka otras tādas nebūs un viņam, apciemojot radus, draugus un paziņas, nebūs kārtējo reizi jāsecina: Redz, tāda pati vējjaka, lampa, krēsls vai šķīvis kā man! Veikals piemērots ikvienam, kas vēlas, lai viņa mājoklis būtu iekārtots bez plaša patēriņa sērijveida precēm un paustu tikai sava saimnieka personību. Vairāki mazlietoti interjera priekšmeti, kas šeit maksās ap pāris simtiem eiro, kā jaunas preces interneta veikalos nopērkamas par pusotru tūkstoti un vairāk eiro.

“Veikalā var atrast dažādu zīmolu preces - “Dolce gabbana”, “Only”, Lindex”, “Zara” un citas. Lietotās preces iegādājamies Eiropas valstīs – Zviedrijā, Dānijā, Belģijā un citur. Mūsu vēlme – piedāvāt pircējiem oriģinālas preces par pieņemamu cenu,” saka Žanna Ivanova.

Uzņēmuma vadītājs Jevgēnijs Isajevs stāsta, ka ideja veidot šādu veikalu aizgūta no Zviedrijas, kur gandrīz ikvienā lietoto preču tirgotavā var atrast ne tikai apģērbus un apavus, bet arī visdažādākās lietas savām vajadzībām, mājsaimniecībai un dāvanām.

Viņš norāda, ka veikalā notiek visdažādākās akcijas, piemēram, “Laimīgās dienas”, kad iespējams preces iegādāties lētāk. Tiek piedāvāta arī “Dāvanu karte”, kurā tiek atzīmēti pirkumi, kas veikti par 4,5 Eur, pēc piektā pirkuma, klients iegūst tiesības izvēlēties sev tīkamas preces par 7 Eur. Jevgēnijs Isajevs uzsver, ka cenu akcijas nenotiek vienā noteiktā dienā, lai pircējiem būtu ieradums uz veikalu iet katru dienu, nevis, piemēram, reizi nedēļā. Informācija par veikala akcijām tiek izvietota tirgotavas logos, lai ikvienam Rīgas ielas gājējam un garāmbraucējam tā būtu labi pamanāma.

Apģērbi “Mantu galerijā” tiek tirgoti kilogramos un viens kilograms maksā 5 Eur. Par šo naudu var nopirkt apmēram – piecas dažādas preces – T-kreklus, blūzes, kleitu un citas. Protams, virsdrēbes sver vairāk un maksā dārgāk.

Žanna Ivanova piebilst, ka katru dienu tiek papildināts preču klāsts. Jaunu preču pievedums ir reizi nedēļā, taču tās netiek uzreiz visas izliktas tirdzniecības zālēs, bet gan pakāpeniski. Tāpat arī veikals “Mantu galerija” piedāvā iespēju piegādāt preces pēc individuāla pasūtījuma, piemēram, kādu īpašu krēslu, galdu, dīvānu, kumodi vai atskaņotāju platēm.

Lietoto preču veikals “Mantu galerija” Rīgas ielā 129, strādā katru darba dienu no pulksten 10.00 līdz 18.00 un sestdienās - no 10.00 līdz 14.00. Veikala moto: Labas preces – labiem cilvēkiem!

Informācija par veikalu “Mantu galerija” pieejama arī mājaslapā www.mantugalerija.lv.

Foto: Veikala īpašnieks Jevgēnijs Isajevs

Atstājiet komentāru