2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Jūsu slimību izārstēs adatu terapija

Jūsu slimību izārstēs adatu terapija

Par Ķīnas tradicionālās medicīnas atziņām un enerģētisko meridiānu jeb punktu esamību cilvēka ķermenī kaut ko būs dzirdējuši daudzi. Tāpat arī par iespēju ārstēt slimības, iedarbojoties uz šiem punktiem ar adatu terapiju un citām metodēm. Taču informācija parasti ir virspusēja un to neattiecinām uz iespēju ārstēt savas kaites. Jēkabpiliešiem un novadu iedzīvotājiem tagad ir iespēja, nemeklējot speciālistus Rīgā, iepazīt šo metodi. Jēkabpilī praktizē viens no retajiem seno austrumu mākslu zinātājiem Aleksandrs Petļura (attēlā) – holistiskās tradicionālās Ķīnas medicīnas un ausu mikrosistēmas diagnostikas speciālists.
 
Holistiskā medicīna ārstē faktiski visu. Pat tad, ja ir onkoloģiskās saslimšanas, tā var uzlabot imūno sistēmu un tādējādi paildzināt dzīvi par daudziem gadiem. Tās ir 5000 gadu senas zināšanas, ko atstājuši Ķīnas medicīnas pratēji. Mēs maz zinām par to, kas pie mums noticis pirms 5000 gadiem, bet Ķīnas tūkstošgadu vēsturē šīs senās mākslas ir saglabātas un nodotas no paaudzes uz paaudzi. Tās nav vienkārši un ātri apgūstamas dažu mēnešu kursos, tāpēc speciālistu ir maz. Jau tikai ausīs vien atrodas 1000 dažādu punktu. Atbilstoši holistiskajai metodei tiek noteikta diagnoze. Ķīnas medicīnā to dara, vērojot pacienta gaitu, kustības, sejas krāsu, mēli, smaganas, pulsu un mutes dobuma gļotādu. Ja jūs iesiet pie ģimenes ārsta, jums vismaz divas nedēļas paies izmeklējumos un maksājumos, un tikai tad varēs sākt runāt par konkrētu diagnozi. Austrumu medicīna to ļauj noteikt vienas konsultācijas laikā. Tas ir reāli, un man ir svarīgi spēt ātri noteikt pareizu diagnozi, jo tikai tad, ja tā zināma, var zināt, kā ārstēt. Ja es aplami diagnosticēšu, seansiem nebūs vēlamo rezultātu un cilvēki pie manis nenāks. Līdzšinējā prakse liecina, ka sekmīga diagnostika izdodas 95 % gadījumu, un tas ir labs rādītājs – saka A. Petļura. Viņš stāsta, ka akupunktūras seansos izmanto adatu terapiju un problemātisko vietu sildīšanu ar ārstniecības augu nūjiņām moxa. Īpaši efektīvi padodas atbrīvošana no sāpēm muguras, sprandas, locītavu, sevišķi ceļa locītavas un krustu zonā. Seansos ne tikai nomāc sāpes, bet ārstē un mazina iemeslus, kas tās rada, tāpēc iedarbība ir ilglaicīga, pat gadu. Adatu terapijai nav nekādu blakus parādību. Tāpat sekmīgi tiekot ārstēts bezmiegs un asinsspiediena problēmas. Tradicionāli to darot ar medikamentiem, faktiski padarot cilvēku no tiem atkarīgu. A. Petļuras pacientiem dziļš veselīgs miegs iestājas jau pēc pirmajiem seansiem. Sekmīga ar uzlabojumu divu līdz trīs seansu laikā esot arī nieru un urīnpūšļa slimību, arī urīna nesaturēšanas ārstēšana. Tāpat Ķīnas medicīna esot neaizstājama kuņģa un zarnu trakta problēmu risināšanā un atkarību – alkohola, nikotīna, liekā svara – ārstēšanā. Arī svara problēmas ir atkarība, jo cilvēks ir kļuvis atkarīgs no vēlmes baudīt ēdienu. Seansu laikā var radīt sāta sajūtu un mazināt apetīti.
 
Man jābūt arī psihoterapeitam, lai cilvēkiem varētu izskaidrot viņu problēmas un simptomu saistību ar visu pārējo. Konsultācijas un diagnosticēšana ir bez maksas, jāmaksā tikai par terapijas seansiem. Trūcīgi cilvēki, uzrādot dokumentus, kas apliecina viņiem oficiāli piešķirto statusu, par seansu var maksāt tik, cik viņi var atļauties. Rezultāta sasniegšanai nepieciešami trīs līdz 10 seansi, - stāsta A. Petļura.
 
Aija (53 gadi, strādājoša Jēkabpiliete)
 
Pie Dr. Petļuras griezos sakarā ar neciešamām sāpēm mugurā. Līdz šim bija izmēģinātas arī daudzas citas ārstēšanas metodes: kā injekcijas, fizeoprocedūras, arī blokādes mugurkaulam, bet uzlabošanās nebija. Nolēmu griezties pie daktera pamēģināt ar adatu terapiju. Procedūra, jāsaka aklāti ir sāpīga, bet toties uzlabojumu jutu tūlīt pēc pirmās reizes. Varē'ju brīvāk locīties, sajutu arī spēcīgu enerģijas pieplūdumu, gribējās kustēties un darboties. Ari galva kļuva skaidrāka. Ļoti ceru uz tālāku atvesaļošanos, un novēlu dr. Petļuram veiksmi viņa darbā.
 
Veneranda (67 gadi pensionāre diagnoze Distrofiskā artroze)
 
Āsrtējos pie traumataloga un sāpes pārgāja tikai uz neilgu laiku. Tad uzzināju par adatu terapiju un griezos pie Dr. Petļuras kunga un jutu, ka pēc pāris procedūrām nedaudz sāpes pārgāja. Lai cik tas dīvaini izklausītos, uzlabojās miegs (lai gan par to ieprieks nebija sūdzību) un jutu enerģijas pieplūdumu. Lai veiksme un Dieva palīdzība Dr. Petļuras kungam.

Atstājiet komentāru