2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Izsludināts konkurss uz SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” valdes locekļa amatu ārstniecības nozarē

Izsludināts konkurss uz SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” valdes locekļa amatu ārstniecības nozarē

Jēkabpils pilsētas pašvaldības kapitāla daļu turētāja pārstāvis izsludinājis konkursu uz vienu vakanto SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca valdes locekļa amatu ārstniecības nozarē, liecina pašvaldības mājaslapā publicētā informācija.Pretendentiem pieteikumi Jēkabpils pilsētas pašvaldībā jāiesniedz līdz 16.oktobrim.




Pretendentam tiek prasīta nevainojama reputācija, akadēmiskā augstākā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība medicīnas jomā, vismaz trīs gadu nepārtraukta darba pieredze vadošā amatā, kā arī  izvirzītas vairākas  citas prasības.  No pretencenta tiek gaidītas arī  pārliecināšanas, komunikācijas un argumentācijas prasmes, spēja formulēt un prezentēt viedokli, kā arī spēja pieņemt lēmumus īsā laika posmā paaugstināta riska apstākļos un uzņemties atbildību.

Plašāka informācija par izsludināto konkursu uz SIA "Jēkabpils reģionālā slimnīca" valdes locekļa amatu pieejama Jēkabpils pilsētas pašvaldības mājaslapā.

Jau ziņots, ka SIA "Jēkabpils reģionālā slimnīca" valdē patlaban ir divi locekļi - valdes priekšsēdētāja Margarita Meļņikova un valdes loceklis Renārs Putniņš. Trešā valdes locekļa amats jau vairāk kā gadu ir vakants.

Komentāri (0-1/1)

  • xxxl
    24.09.2020 18:26
    Un Mēness aptieka poliklīnikā tomēr ir. Tādas atrunas bija, ka vajadzīgs kaut kāds kabinets. Valdes loceklis Putniņš tā dievojās, ka nav šīs aptiekas akcionārs. Meli, meli, meli

Atstājiet komentāru