2024.gada 19. marts

Jāzeps

Panākta vienošanās, ka Jēkabpils slimnīcas ārsti ginekologi no darba neaiziet. Sarunas turpināsies 3.jūlijā

Panākta vienošanās, ka Jēkabpils slimnīcas ārsti ginekologi no darba neaiziet. Sarunas turpināsies 3.jūlijā

Jēkabpils domē šodien, 19.jūnijā notika pašvaldības vadības, Jēkabpils slimnīcas valdes un slimnīcas Ginekoloģijas nodaļas visu piecu ārstu ginekologu, kā arī slimnīcas arodbiedrības tikšanās un sarunas par turpmāko darbu.

Jēkabpils mērs Aivars Kraps (GKML) sarunā ar Radio1.lv sacīja, ka no Jēkabpils pilsētas pašvaldības puses sarunās piedalījās viņš, priekšsēdētāja vietniece Kristīne Ozola (Bezpartejiska), izpilddirektors Guntars Gogulis un deputāts Leonīds Salcevičs (Jēkabpils reģionālā partija). Savukārt no SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” puses – valdes priekšsēdētāja Margarita Meļņikova, valdes loceklis Renārs Putniņš, ārsti ginekologi – Andris Blimhens, Ērika Urtāne, Rita Akermane, Vija Bruzgule, Diāna Bušmane, kā arī arodbiedrības vadītāja Margarita Saveļjeva un arodbiedrības vadītājas vietniece Lita Eglīte.

Aivars Kraps sacīja: “Ir panākta vienošanās, ka ārsti ginekologi nepametīs darbu slimnīcā. Taču detalizētāk par to, kā turpmāk strādās Ginekoloģijas nodaļa, kāda būs darba organizācija un, kā tā attīstīsies, tiks runāts un lemts atkārtotā tikšanās reizē, kas notiks 3.jūlijā.” 

Arī šīs sarunas norisināsies Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Jau ziņots, ka, protestējot pret slimnīcas valdes īstenotajām pārmaiņām darba organizācijā, pirms pāris nedēļām ārsti ginekologi kolektīvi iesniedza atlūgumus.

Saistīta ziņa: Nepiekrītot izmaiņām darba organizācijā, Jēkabpils slimnīcas četri Ginekoloģijas nodaļas ārsti iesnieguši atlūgumus

Komentāri (0-5/5)

  • si si dra
    20.06.2020 11:27
    cik esmu dzirdējusi, Putniņa darbības stils neapmierina daudzus. Arī Benu aptieku grib izdzīvot no poliklīnikas, jo pašam pieder Mēness aptiekas akcijas
  • Viesis
    19.06.2020 21:06
    Zanīt, nesatraucies BŪS!
  • Zane
    19.06.2020 19:57
    Karteja valde, kas netiek gala ar darbu. Kur tad Putniņa tris jaunje ginekologi? Fantazjors.
  • inta
    19.06.2020 18:27
    Dārgā Laila, kas Jums devis tiesības runāt visu vārdā/
  • Laila
    19.06.2020 18:01
    Bušmane un Akermane varēja droši iet prom, pēc viņām neviens neruadātu !

Atstājiet komentāru