2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jēkabpils multifunkcionālās halles nodošana ekspluatācijā var aizkavēties objektīvu iemeslu dēļ (FOTO)

Pagājušās nedēļas nogalē Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Kraps, Pilsētvides departamenta direktors Raits Sirmovičs kopā ar medijiem un objekta būvnieku, SIA “LC Būve” valdes locekli Sandi Dzērvīti, klātienē apskatīja Jēkabpils multifunkcionālās sporta halles būvdarbu gaitu.

Sandis Dzērvītis žurnālistiem pastāstīja, ka šobrīd hallē notiek iekšējā apdare un labiekārtošana, kuru plānots pabeigt līdz maija beigām. Savukārt iekšējo apdari paveiks līdz jūnija beigām. Objektā ik dienu strādā 50-70 cilvēki, to vidū arī viens viesstrādnieks no Ukrainas. 

Sandis Dzērvītis sacīja, ka ir radušies sarežģījumi ar atsevišķu iekārtu piegādi objektam. Tās ražo Itālijā un šobrīd pandēmijas Covid-19 dēļ rūpnīcas, kas ražo šīs iekārtas ir slēgtas. Viņš piebilda, ka apmēram divu nedēļu laikā būs zināms termiņš, kad itāļu ražotāji varēs piegādāt nepieciešamās iekārtas un tad būs zināms vai multifunkcionālo halli varēs nodot ekspluatācijā paredzētajā termiņā vai šo objektīvo iemeslu dēļ nodošanas termiņš aizkavēsies.

Jēkabpils domes priekšsēdētājs Aivars Kraps, apskatot objektu atzina, ka “patlaban visi darbi hallē norit kā ieplānots, ir pavisam nelielas nianses, kuras vēl jāatrisina, bet ar to nekādas aizķeršanās nebūs. Domāju, ka turpinot pēc plānotā, objekts tiks nodots noteiktajā termiņā.” 

Jau ziņots, ka halles būvniecību plānots pabeigt jūlija pirmajā nedēļā.

Atstājiet komentāru