2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jēkabpils pilsētas pašvaldība izvērtē Pasta, Katoļu, Zaļā, Neretas un Dolomīta ielā urbto paraugu testēšanas datus

Jēkabpils pilsētas pašvaldība izvērtē Pasta, Katoļu, Zaļā, Neretas un Dolomīta ielā urbto paraugu testēšanas datus

Jēkabpils pilsētas pašvaldībā ir saņemti Pasta un Neretas ielā urbto paraugu testēšanas dati, Informē Jēkabpils pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļa.

“Pašvaldība pagājušo piektdien ir saņēmusi urbto paraugu testēšanas datus no SIA “Ceļu eksperts”. Šobrīd notiek saņemto datu rezultātu izvērtēšana, atbilstoši pašvaldības pasūtītajam projektam un standartu prasībām. Šis process var prasīt vairākas dienas. Pēc saņemto datu rezultātu izvērtēšanas, informēsim sabiedrību par tālāko rīcību,” saka Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Kraps. 
 
Jau ziņots, ka 21.janvārī Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Kraps kopā ar masu mediju pārstāvjiem devās uz SIA “Ceļu eksperts” laboratoriju Ķekavas novadā, kur vēroja Pasta un Neretas ielu urbto paraugu testēšanas procesu.
 
Kopumā janvāra sākumā Pasta un tai piegulošajās ielās (Zaļajā ielā un Katoļu ielā) tika veikti četri urbumi. Neretas iela tika veikti divi urbumi – pie satiksmes pārvada pāri Kļavu ielai un pie Neretas un Dolomīta ielu lokveida krustojuma.
 
Urbšanas darbus un laboratorijas datu analīzi saskaņā ar iepirkuma rezultātiem veic SIA “Ceļu eksperts”.


Saistīta ziņa: Ar Jēkabpils ielās veikto asfaltseguma urbumu kvalitātes pārbaudes rezultātiem iepazīstinās preses konferencē

Atstājiet komentāru