2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Izremontēta kāpņu telpa daudzdzīvokļu mājā Jēkabpilī, Celtnieku ielā 17

Jēkabpilī, Celtnieku ielas 17.mājā veikts kāpņu telpas kosmētiskais remonts. Uzliktas arī jaunas, mūsdienīgas pastkastītes, apgaismes ierīces un restaurētas koplietošanas telpu iekšdurvis.

Ēku un apsaimniekojamo teritoriju pārzine Līga Krastiņa stāsta, ka kosmētiskais remonts Celtnieku ielas 17.mājā sākās novembrī, un to veica Namu pārvaldes speciālisti. Pēc griestu un sienu vecā krīta balsinājuma notīrīšanas tie nogruntēti, nošpaktelēti, noslīpēti un nokrāsoti. Veikta arī sienas paneļa špaktelēšana un krāsošana, salabots bojātais apmetums un krāsotas kāpņu margas.

Demontēts vecais grīdas segums (linoleja flīzes), izlīdzināta grīda koplietošanas vestibilā un tajā ieklāts linolejs, kā arī piestiprinātas grīdlīstes un kāpņu telpā nokrāsots grīdas laukums. Veikts kanalizācijas stāvvadu nosegkastu remonts, nomainīti vecie vestibila lodžijas logi un durvis pret jauniem PVC materiāla logiem un ierīkota elektroinstalācija. Restaurētas arī kāpņu telpas durvis. 

Šobrīd kāpņu telpu kosmētiskais remonts notiek mājās Draudzības alejā 10 un 26, Jaunajā ielā 24 un 31c, Krasta ielā 63.

Aicinām dzīvokļu īpašniekus būt aktīviem un lemt, ko remontēt un kā uzturēt savu ēku! Namu pārvalde kā apsaimniekotājs veiks to, ko būsiet uzticējuši jūs!

Foto: Celtnieku ielas 17.mājas kāpņu telpa pirms un pēc remonta.

SIA JK Namu pārvalde

Atstājiet komentāru