2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Māris Avens no "Jēkabpils PMK" izvirzīts būvindustrijas gada balvai kategorijā "Gada jaunais arhitekts"

Māris Avens no "Jēkabpils PMK" izvirzīts būvindustrijas gada balvai kategorijā "Gada jaunais arhitekts"

Būvindustrijas gada balvai kategorijā – simpātija „GADA JAUNAIS ARHITEKTS/INŽENIERIS” izvirzīts Māris Avens no „Jēkabpils PMK”, informē Jēkabpils pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Kandidātus, kurus izvirzīja kolēģi, uzņēmumi, sabiedriskās organizācijas, pašvaldības, darba devēji, projektu pasūtītāji, pašvaldību pārstāvji, nevalstisko organizāciju pārstāvji, novērtēs būvindustrijas profesionāļi un kolēģi – 30 žūrijas locekļi. Laureātu apbalvošana notiks 2015. gada 3. septembrī Latvijas Nacionālajā bibliotēkā.

Labākos profesionāļus, kuri pratuši sevi pierādīt un apliecināt ar neatlaidīgu un pacietīgu darbu, ar pārliecinošām prasmēm, profesionalitāti un kvalitatīvu darba rezultātu, jau trešo gadu novērtē gan kolēģi būvnieki, gan visa sabiedrība. (Abu valsts augsto amatpersonu uzrunas pilnā apjomā var lasīt www.buvindustrijaslielabalva.lv.)

Izsaki savu atzinību kādam no Būvindustrijas lielās balvas kandidātiem arī Tu. Apmeklējot mājas lapu www.buvindustrijaslielabalva.lv, nobalso, kurš no nominētajiem arhitektiem, inženieriem, būvuzraugiem un augstskolas pasniedzējam ir pelnījis simpātiju balvu. Balsot no vienas IP adreses iespējams tikai vienu reizi diennaktī. Balsot var līdz 20. augusta pulksten 17. Pērn balsojumu skaits pārsniedza vairākus tūkstošus, norādot uz sabiedrības interesi par šo valsts mēroga konkursu un cieņu pret kandidātiem.

„Būvindustrijas lielā balva 2015” organizatoru vārdā Mārīte Šperberga,
Latvijas Būvinženieru savienības valdes locekle,
žurnāla „Būvinženieris” galvenā redaktore

Atstājiet komentāru