2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Mums raksta: Kādi darbi paredzēti pie ēkas Jēkabpilī, Krasta ielā 63?

Mums raksta: Kādi darbi paredzēti pie ēkas Jēkabpilī, Krasta ielā 63?

Ar Radio1.lv sazinājās mājas Jēkabpilī, Krasta ielā iedzīvotājs un interesējās, kādi būvdarbi paredzēti ēkas pagalmā, kur savesti būvmateriāli.

“Vēlamies noskaidrot informāciju par to, kas ir plānots ēkas Krasta ielā 63 mājas pagalmā. Pamanījām, ka ir atvestas smiltis, grants, bruģa apmales, bet nav nekādas informācijas par to kas šeit ir plānots. Varbūt varat palīdzēt un sniegt mums atbildi?” raksta mājas iedzīvotājs Rūdis.

Radio1.lv sazinājās ar SIA “JK Namu pārvalde” un lūdza komentēt par paredzētajiem darbiem pie ēkas Jēkabpilī, Krasta ielā 63. 

“Namu pārvalde informē, ka saskaņā ar plānotajiem darbiem pie Krasta ielas 63.mājas tiks uzstādīts bruģakmens trotuārs, kā arī tiks veikta daļēja pamatu apmales nomaiņa. Darbus veic SIA „Idegra", un tie ilgs divas trīs nedēļas,” informē SIA JK Namu pārvalde sabiedrisko attiecību speciāliste Iveta Skolniece.

Jautājām vai līdzīgi darbi ir plānoti arī pie citām ēkām pilsētā. Iveta Skolniece informēja, ka bruģakmens trotuārs ir jau uzlikts pie Draudzības alejas 23.mājas, savukārt pie Auseklīšu ielas 21.mājas veikta ieejas mezglu izbūve no bruģakmens.

Aculiecinieka foto

Atstājiet komentāru