2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Mums raksta: Pēc apgaismojuma ierīkošanas ilgstoši nav sakārtota izrakņātā teritorija un atjaunots zālājs (VIDEO)

Mums raksta: Pēc apgaismojuma ierīkošanas ilgstoši nav sakārtota izrakņātā teritorija un atjaunots zālājs (VIDEO)

Ar Radio1.lv sazinājās Ābeļu ielas iedzīvotājs Sergejs Volkovs un pauda sašutumu, ka kopš pagājušā gada oktobra, kad Ābeļu ielas mikrorajonā tika ierīkots apgaismojums pie ēkas Ābeļu ielā 5, joprojām nav sakārtota izrakņātā teritorija un iesēts zālājs.

«Esmu vairākkārt vērsies Jēkabpils pilsētas pašvaldībā un pie pašvaldības deputātiem ar lūgumu panākt, ka uzņemums, kas veica šeit darbus, lai sakārto teritoriju. Pagaidām bez rezultāta,» stāsta Sergejs Volkovs.

Viņš piebilst, ka līdz šim ir rūpējies par īpašumam piegulošo teritoriju, kaut arī tā nav viņa īpašums, ir vedis melnzemi, sējis zālāju, to pļāvis. Tagad pavasarī šeit paveroties neglīts skats. Tāpat arī būvdarbu gaitā norakta piebrauktuve mājai, kas bija nobērta ar šķembām un nav atjaunota.

Radio1.lv sazinājās ar Jēkabpils pilsētas pašvaldības Pilsētvides departamenta vadītāju Raitu Sirmoviču un noskaidroja, ka šajā vietā darbus veica uzņēmums SIA «Energoterms». Pašvaldības dienestiem šī problēma esot zināma un uzņēmumam jau vairākkārt atgādināts sakārtot un apzaļumot teritoriju, kas tika izrakņāta darbu gaitā. Saskaņā ar noteikumiem uzņēmumam šie darbi jāveic maijā un tas solījis, ka līdz mēneša beigām būvdarbu gaitā izrakņāto teritoriju sakārtos un iesēs zālāju.

Aculiecinieka video


 

Komentāri (0-2/2)

  • saulvedis
    11.05.2021 11:09
    Ierasta lieta Jēkabpilī. Nekad nav redzēts, ka uzņēmumi pēc veiktajiem darbiem notīrītu ielu vai trotuāru. Nupat namu pārvalde veica bruģēšanas darbus pie mājām Viesītes ielā 47 un 49. Pie reizes izrāva visus apstādījumus, piebēra melnzemi un uzsēja zālāja sēklas, kuras baloži ir veiksmīgi nolikvidējuši. Bet uz ielas palika 5cm dubļu kārta. Nevienam pēc darbu pabeigšanas tā nav jānošķūrē vai vēl labāk jānomazgā.
    MĒS ESAM PIERADUŠI SKATĪTIES UZ ŠO NESAKĀRTOTĪBU . Slikti padarīts darbs vairs nepārsteidz. Dzīvojam kā derevņā- putekļi, dubļi, neizbrienamas peļķes. Kad būs pārmaiņas?
  • Jēkabpilietis
    10.05.2021 14:31
    Jaunās ielas sākumā tāda pat problēma - pagājšvasar ievilka jaunu ielas apgaismojumu un visu pameta nesakārtotu.

Atstājiet komentāru