2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Mums raksta: Kāpēc netiek tīrīts sniegs uz Daugavas dambja Krustpils pusē?

Mums raksta: Kāpēc netiek tīrīts sniegs uz Daugavas dambja Krustpils pusē?

Radio1.lv saņēma ziņu no jēkabpilietes Sindijas, kas dzīvo pilsētas Krustpils daļā un ikdienā pastaigām ar savu mazuli izmanto Daugavas dambi.

Sindija raksta: “Gribētu pajautāt, kapēc  Krustpils dambis netiek tīrīts no sniega? Es kā jaunā māmiņa ar ratiem nevaru nekur izbraukt... Savukārt aizbraucot uz Jēkabpils pusi viss ir skaisti iztīrīts un prieks braukt, bet Krustpils pusē arī dzīvo diez gan cilvēku!  Manuprāt Krustpils dambis ir publiska vieta un ir jātīra, pat nekas nav nokaisīts lai nav slidens. Vasarā arī Jēkabpils pusē viss sakopts, savukārt Krustpils pusē dambis aizaudzis ar garo zāli! Gribētu pajautāt, kāpēc nekas netiek darīts Krustpils pusē? Ar bērnu ratiņiem nav kur staigāt! Pievienoju  arī bildi, kā izskatās Krustpils dambis! “

Radio1.lv sazinājās ar Jēkabpils pilsētas pašvaldības izpilddirektoru Guntaru Goguli un lūdza komentēt, kāpēc uz Daugavas dambja Krustpils pusē netiek tīrīts sniegts.

Viņš sacīja, ka šos darbus bija paredzēts veikt pagaidu darbos algotajiem cilvēkiem. Taču sagadījies, ka viena brigade beigusi darbu, bet nākamā sākusi no 19.janvāra, tāpēc nav pagūts sniegu notīrīt. Šodie, 22.janvārī,  uz dambja strādājot bezdarbnieki un sniegu tīrot, tāpat arī paredzēts iztīrīt Daugavas krastu Krustpils pusē no kārkliem. Savukārt nākotnē par sakopšanas darbu veikšanu uz Daugavas dambja Krustpils pusē tikšot noslēgts līgums ar pašvaldības kapitālsabiedrību Jēkabpils pakalpojumi.

Komentāri (0-4/4)

  • arturs
    01.02.2021 20:35
    sagribej uz dambja man kiegelus netira tev dambi tiris
  • Asars
    23.01.2021 21:35
    Kāpēc nedomā ka samazināt co2 pilsētā?
  • Krustpilietis
    23.01.2021 19:36
    Krustpils puses dambis visu laiku ir nolaists. Brugis ar pamazam dazviet pazūd. Vasara zali noplauj tikai tad, kad ta izaug lidz padusem!
  • Gita
    22.01.2021 15:45
    Šodien ne tik notīrija, bet arī pasālija....!

Atstājiet komentāru