2024.gada 19. marts

Jāzeps

Mums raksta: Gribu izteikt neapmierinātību par situāciju Radžu kameršļūkšanas trasē

Mums raksta: Gribu izteikt neapmierinātību par situāciju Radžu kameršļūkšanas trasē

Portāla Radio1.lv redakcija saņēma jēkabpilieša Ervīna vēstuli, kurā viņš pauž neapmierinātību par novēroto kameršļūkšanas trasē Jēkabpilī kalnā pie Radžu ūdenskrātuves.

Ervīns raksta: “Gribu izteikt savu neapmierinātību par Radžu kameršļūkšanas trasi. Nezinu, kas atbild par to, bet tur notiek reālais bardaks! Pirmkārt, netiek ievērota nekāda drošība, tādā vietā jābūt cilvēkiem, kas seko līdzi bērnu drošībai, bērnus laiž vienus augšā un nav uzstādīta vecuma ierobežošana, no kalna brauc pat ļoti mazi bērni līdz 5 gadu vecumam. Otrkārt, kalnā nav iespējams pacelties, jo ir šausmīgs apledojums un neviens elementāri neizmanto sāli... 3.janvārī kalnā strādāja šausmīgi rupjš, gados vīrietis, kurš nepildīja savus darba pienākumus, bet bļāva uz maziem bērniem un vecākiem, ka viņiem pašiem jāpieskata savus bērnus. Trase ir reāls bardaks, ļoti viegli var dabūt traumu, manā klātbūtnē viena meitene kalna virsotne pazaudēja balonu un pārējie bērni, kā boulinga bumbas sāka krist no pacēlāja, bija šausmīgs skats.... Nerunāšu par Covid-19 drošību, tur to neviens neievēro! Lūgums pievērst uzmanību šai vietai, jo tas var beigties ar nopietnām bērnu traumām! Paldies par jūsu uzmanību, šai lietai jāpievērš uzmanība!!!”

Radio1.lv sazinājās ar Jēkabpils Sporta centrs sabiedrisko attiecību speciālisti Lāsmu Iršu un lūdza komentēt jēkabpilieša novēroto situāciju.

“Gada nogalē un Jaunā gada sākumā Jēkabpils Mežaparka kameršļūkšanas trasē bija vērojams lielāks cilvēku pieplūdums nekā ierasts. Jēkabpils sporta centrs aicina trases apmeklētājus būt saprotošiem un ievērot gan trases lietošanas noteikumus, gan Covid-19 izplatības ierobežošanas prasības. Atbilstoši kameršļūkšanas trases izmantošanas noteikumiem par bērnu drošību un drošu rīcību trasē atbildīgi ir vecāki vai kāda cita atbildīgā pavadošā persona. Vecākiem jāņem vērā, ka bērni, kuri jaunāki par astoņiem gadiem, var veikt nobraucienu tikai kopā ar pieaugušo, kurš brauciena laikā uzņemas pilnu atbildību par bērnu. Tāpat svarīgi vilkt ziemas apstākļiem piemērotus apavus, jo uz pacēlāja lentas lielā apmeklētāju skaita dēļ ātrāk nekā parasti tiek sanests sniegs, lenta kļūst slidena, un, piemēram, ar parastiem sporta apaviem ir grūtības droši pārvietoties. Jēkabpils sporta centrs ņem vērā apmeklētāju sūdzības un ieteikumus un apņemas izvietot papildus Covid-19 ierobežošanas aicinājumus, tāpat darbinieki pievērsīs pastiprinātu uzmanību gan pacēlāja lentas stāvoklim, gan vēl vairāk skaidros trases lietošanas nosacījumus apmeklētājiem. Atvainojamies par sagādāto negatīvo pieredzi!” komentēja Lāsma Irša.

Foto: Ilustratīvs attēls
Avots: jekabpils.lv

Komentāri (0-6/6)

  • AINIS
    06.01.2021 18:36
    Līva:
    Nesen braucām garām, bardaks tiešām ir. Man škiet,ka Valstī ir ĀS un jāievēro distance, kā arī jālieto maskas. Nevienam no pieaugušajiem tādu nebija, visi drūzmējās, darbinieks arī bez maskas. Gribat ,lai nav pozitīvo skaita pieaugums,??? Smieklīgi un stulbi.
    Bijām Radžu šļūkšanas trasē.Bērniem patika un pieaugušajiem bija jautri.Pārsteidza apkalpojušā personāla iecietība un sapratne.Paldies trases darbiniekiem.Līvai neviens neliek doties uz sev nepatīkamu vietu meklēt kašķi.Līva var uzvilkt galvā plastmasas maisiņu!???
  • Līva
    06.01.2021 10:10
    Nesen braucām garām, bardaks tiešām ir. Man škiet,ka Valstī ir ĀS un jāievēro distance, kā arī jālieto maskas. Nevienam no pieaugušajiem tādu nebija, visi drūzmējās, darbinieks arī bez maskas. Gribat ,lai nav pozitīvo skaita pieaugums,??? Smieklīgi un stulbi.
  • Elīna
    04.01.2021 19:31
    Runa te neiet par bērna pieskatīšanu, bet par trases kvalitāti, piekritu ka tā ir šausmīga, un piedodiet kāpēc tad neseko bērna vecumam ja ir no 8 g., Gaiziņkalnā to stingri pārbauda.
  • Mamma
    04.01.2021 18:57
    Dārgie vecāki! Savi bērni jāpieskata vecākiem.
  • Jaks
    04.01.2021 18:36
    Nu protams, Iršas kundzei vieglāk visu novelt uz svaetku laiku...
    Kā ar nelaipno personālu?
    Bērnus gan jāpieskata vecākiem, tad arī barā neviens nešļūks, negrūstīsies
  • Jēkabpiliete
    04.01.2021 17:18
    Bardaks tur bija arī ap Ziemassvētkiem. Kalna virsotnē drūzmējās vesels bars. Tanī sksitā daudz bērnu. Viens nav nobraucis, jau nākamais laižas.
    Par bērnu pieskatīšanu gan piekritīšu trases īpašniekiem. Vecākiem pašiem ir jāpieskata savi bērni. Tas nav nekāds bērnu pieskatīšanas stūrītis, kur samaksā naudu un atstāj, lai spēlējas.

Atstājiet komentāru