2024.gada 19. marts

Jāzeps

#paliecmājās: Bērnu attīstības un atpūtas centra “Palla” stāsts. Iesūti savu! (LIELDIENU ZAĶA FOTO)

Portāls Radio1.lv aicina lasītājus līdzdalīt, kā viņiem norit laiks, kad visā valstī ir noteikti ierobežojumi, aicinot mūs visus palikt mājās, #paliecmājās. Iesūti arī Tu savu stāstu un foto – zinas@radio1.lv.

Bērnu attīstības un atpūtas centra “Palla” stāsts

Centra “Palla” pārstāve Zanda Lamba Radio1.lv pastāstīja, ka Bērnu attīstības un atpūtas centrs šajās Lieldienās piedāvāja “bezkontakta” zaķi!  Tā kā šobrīd pasākumi un jebkāda pulcēšanās ir aizliegta, centra “Palla” Lieldienu Zaķis devās uz tām mājām, kur tika aicināts, lai pastaigātos gar māju pa ielu, pagalmu vai dārzu un noslēptu dažādus našķus, ko bērni pēc tam, kad Zaķis jau bija devies prom, gāja meklēt kopā ar vecākiem. Tāpat arī Zaķis bērniem atstāja vēstuli ar uzdevumiem, kurus pildīt kopā ar vecākiem. Bērni, kurus Lieldienās apciemoja Lieldienu zaķis, viņu vēroja no loga un māja viens otram sveicienu pa logu un vēroja no loga, kā viņš staigā pa dārzu vai pagalmu. 

Zanda Lamba teic, ka bērnu emocijas, kuru dārzā vai pagalmā Lieldienās pastaigājās īsts  Zaķis bijušas saviļņojošas -  patiesa sajūsma, šoks, neviltots prieks un liela interese par notiekošo.

Bērnu attīstības un atpūtas centrs “Palla” aicina ikvienu būt pozitīvi uzlādētam!

Atstājiet komentāru