2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Iedzīvotāji: Kāpēc netiek tīrīts sniegs pie gājēju pārejas līdzās Jēkabpils slimnīcai

Iedzīvotāji: Kāpēc netiek tīrīts sniegs pie gājēju pārejas līdzās Jēkabpils slimnīcai

Vairāki jēkabpilieši Radio1.lv informēja, ka pie gājēju pārejas, kas atrodas pie Jēkabpils slimnīcas iepretī stadionam, netiek tīrīts sniegs. Ja iela un ietve ir tīrīta, tad sniega valnis, kas šķir ietvi un ielu pie gājēju pārejas nav tīrīts. Tas apgrūtina gājēju pārvietošanos, jo īpaši sarežģīti šajā vietā pa gājēju pāreju šķērsot ceļu ir māmiņām ar bērnu ratiņiem, kas iestieg sniega putrā.

Iedzīvotāji arī atsūtīja foto, kas tapusi 8.janvārī, kurā redzams sniega valnis, kas pie gājēju pārejas norobežo ietvi un ielu. Radio1.lv 9.janvārī pārliecinājās, ka sniegs joprojām nav notīrīts.

Radio1.lv sazinājās ar SIA “Jēkabpils pakalpojumi” valdes priekšsēdētāju Jāni Hauku un lūdza komentēt radušos situāciju.

“Šajā posmā sniegu tīra tikai tehnika, tur nav norīkots atsevišķs sētnieks.
Arī es vakar sociālajos tīklos pamanīju šo sūdzību, nosūtīju ziņu atbildīgajiem darbiniekiem. Domāju, ka šodien situācija būs mainījusies un mobilā brigāde būs novērsusi sastumto valni pie gājēju pārejas! Paldies iedzīvotājiem par norādīto nepilnību un lūdzam iedzīvotājus par šādām situācijām ziņot uz diennakts operatīvo tālruni 29387082, jo sociālajos tīklos ne vienmēr spējam operatīvi reaģēt uz šādu nepilnību novēršanu,” sacīja Jānis Hauka.

Atstājiet komentāru