2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jaunās māmiņas: Kad rotaļu laukuma smilškastei pie Radžu ūdenskrātuves būs pievestas smiltis?(FOTO)

Jaunās māmiņas: Kad rotaļu laukuma smilškastei pie Radžu ūdenskrātuves būs pievestas smiltis?(FOTO)

Ar Radio1.lv sazinājās vairākas jaunās māmiņas, kas sūdzējās, ka Jēkabpils Mežaparkā rotaļu laukumā smilšu kastē nav smilšu, tikai glīzdains māls, skujas un čiekuri un bērniem nav, kur rotaļāties. Tajā pašā laikā Radžu ūdenskrātuves galvenās peldvietas pludmalē stāv izgāztas divas lielas smilšu kravas. Bērnu vecāki bija neizpratnē, kāpēc vedot smiltis pludmalei, tās pie vienas reizes nav atvestas arī rotaļu laukuma smilškastei?

Jaunās māmiņas pibilda, ka arī pilsētas rotaļu laukumu smilšu kastēs šogad smiltis vēl nav pievestas.

Radio1.lv tiekoties preses konferencē ar Jēkabpils domes izpilddirektoru Guntaru Goguli, skaidroja, kad atvedīs smiltis rotaļu laukumu smilškastēm.

Viņš skaidroja, ka aprīlis vēl ir agrs pavasaris, kad daudzviet zeme vēl nav izlaidusies un smilškastēm smiltis tiekot pievestas maija sākumā. Esot paredzēts, ka turpmāk pilsētas rotaļlaukumu apsaimniekošanu uzņemsies SIA “JK “Namu pārvalde” un kolīdz uzņēmumam tiks deliģēts šis pienākums, tikšot domats arī par smilšu pievešanu visiem rotaļu laukumiem. Savukārt pludmalē esošās smilšu kaudzes sarūpējis SIA “Jēkabpils sporta centrs”, kura apsaimniekošanā ir pludmale, ne rotaļu laukums.

Guntars Gogulis prognozēja, ka līdz maija vidum gan Mežaparka, gan citos pilsētas rotaļu laukumu smilšukastēm, kur tas nepieciešams, tikšot pievestas smiltis.

Aculiecinieku foto

 

Atstājiet komentāru