2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Kūku pagastā bojā gājušo tuvinieki meklē traģiskās avārijas aculieciniekus

Kūku pagastā bojā gājušo tuvinieki meklē traģiskās avārijas aculieciniekus

Radio1 jau ziņoja, ka 12.februārī Krustpils novadā Kūku pagastā, uz autoceļa Rīga-Daugavpils netālu no autobusa pieturas “Dreimaņi” notika automašīnas Audi A4 un Mazda 6 frontālā sadursme.

Šī ceļu satiksmes negadījuma rezultātā automašīnā Mazda 6 bojā gāja 1954.gadā dzimusī sieviete un 1977.gadā dzimis vīrietis, bet trīs gadus veca meitenīte ar traumām ievietota Jēkabpils slimnīcā un tajā pašā dienā pārvesta uz Rīgu, kur mira operācijas laikā. Līdz ar to šajā avārijā gāja bojā trīs vienas ģimenes locekļi.

Slimnīcā nogādāts arī 1984.gadā dzimis vīrietis, kas parvietojās ar automašīnu Audi 4, kurš turpina ārstēšanos. Zināms, ka Audi 4 vadītājs, kurš izraisīja satiksmes negadījumu pie auto stūres bija sēdies vairāk nekā trīs promiļu reibumā.

Kriminālprocesa ietvaros policija skaidro notikušā apstākļus.

Arī bojā gājušo tuvinieki vēlas noskaidrot, kas notika avārijas brīdī. Tāpēc tiek aicināti atsaukties traģiskās avārijas aculiecinieki. Ja kāds 12.februārī ir redzējis traģiskos notikumus uz autoceļa Rīga – Daugavpils Krustpils novada Kūku pagastā, lūdzu zvanīt vai rakstīt sms uz tālruņa numuru 26611897.

 

Saistītas ziņas: Autoavārijā Kūku pagastā bojā gājuši divi cilvēki, cietis trīs gadus vecs bērns

Avāriju ar trim bojā gājušajiem Krustpils novadā izraisījušais šoferis bijis vairāk nekā trīs promiļu reibumā

Komentāri (0-2/2)

  • Inga
    02.07.2018 18:36
    Tas jau nav pirmais gadījums, kad dzirdu, ka dzērāju dēļ aiziet bojā cilvēki. Pirms pāris gadiem dzirdēju tieši tādu pašu gadījumu Cēsu pusē, kad pēc jaunā gada sagaidīšanas ģimene ar bērniem brauca un sadūrās ar dzērāju. Tur mamma un tētis aizgāja bojā, bet bērni dzērāja dēļ palika bāreņi. Vai tiešām mēs valstī nevaram izdot likumu, lai tiem dzērājiem atņem tiesības uz visiem laikiem bez iespējas atjaunot? Tad gan piecas reizes padomātu pirms sēsties pie stūres!
  • ???
    02.07.2018 18:36
    Vai tad tiešām nav neviena, kas redzēja, kas notika 12. Februārī traģiskajā avārijā, vai to kādzērājšoferis nesās pa Rīga-Daugavpils šoseju??

Atstājiet komentāru