2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Izsludināts konkurss Jēkabpils Kultūras pārvaldes direktora amatam

Izsludināts konkurss Jēkabpils Kultūras pārvaldes direktora amatam

Jēkabpils pilsētas pašvaldība izsludinājusi konkursu un aicina darbā uz nenoteiktu laiku Jēkabpils kultūras pārvaldes direktoru.

Jēkabpils pilsētas pašvaldība kā amata misiju definējusi prasību: Nodrošināt tradicionālo kultūras vērtību saglabāšanu un tautas jaunrades attīstību pašvaldībā, kā arī efektīvu un racionālu Iestādes darba vadīšanu.

Jēkabpils kultūras pārvaldes direktora amata pretendentam izvirzītas prasības - otrā līmeņa profesionālā augstākā vai akadēmiskā augstākā izglītība; Profesionālā pieredze projektu vadībā un vadošā amatā vismaz divi gadi, kā arī prasmes un zināšanas kā ieviest efektīvus risinājumus un metodes komandas vadīšanā.

Amata pretendentam tiek prasītas vairākas kompetences: attiecību veidošana un uzturēšana; plānošana un organizēšana; komandas vadīšana, darbinieku motivēšana un attīstīšana; konceptuālā domāšana; spēja pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību; orientācija uz attīstību un rezultātu sasniegšanu.

Jau ziņots, ka līdzšinējā Kultūras pārvaldes vadītāja Inta Ūbele darba attiecības ar pašvaldību šajā amatā izbeidza 3.augustā un patlaban ir Krustpils kultūras nama direktore.
Jēkabpils pilsētas pašvaldība  amata pretendentam piedāvā sociālās garantijas un stabilu atalgojumu 1250 euro (pārbaudes laikā pirms nodokļu nomaksas). Amatam ir noteikts valsts amatpersonas statuss.

Tāpat arī no pretendentiem tiek gaidīts CV jeb dzīves gaitas un darba pieredzes apraksts; dokumenti par izglītību, kā arī Jēkabpils kultūras pārvaldes attīstības vīzija (maksimālais rakstu zīmju skaits 4000).

Pretendentus aicina pieteikties līdz 18.augustam. 

Foto: jekabpils.lv

Saistīta ziņa: Krustpils kultūras nama direktores amatam apstiprināta Inta Ūbele

Atstājiet komentāru