2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Jēkabpils tirgū atsavinātas nelegālās cigaretes

Jēkabpils tirgū atsavinātas nelegālās cigaretes

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvalde (ZRP) informē, ka strādājot pastiprināti nelegālo akcizēto preču aprites apkarošanas jomā, VP ZRP Jēkabpils iecirkņa policijas darbinieki atsavinājuši 720 cigarešu bez Latvijas Republikas akcīzes markām.

Nelegālās cigaretes ar Baltkrievijas un Krievijas akcīzes markām tika atsavinātas šī gada 8.aprīlī Jēkabpils tirgū. Pie 1970.gadā dzimuša vīrieša, kurš iepriekš jau bijis nonācis policijas redzeslokā par nelegālo cigarešu tirdzniecību, policijas darbinieki atsavināja cigaretes ar dažādiem nosaukumiem: “Premjier”, “Bayron”, “Queen Super Slim”, “Fest”, “NZ Gold Super Slim”, “Kiss Romantic”.

Policisti turpina pastiprināti strādāt nelegālo akcizēto preču aprites apkarošanas jomā.

Policija aicina iedzīvotājus arī ziņot par iespējamām nelegālo akcizēto preču tirdzniecības vietām Zemgales reģionā - Jelgavā, Dobelē, Tukumā, Aizkraukē, Jēkabpilī, Bauskā, zvanot Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes anonīmajam tālrunim: 67014077 vai 110.

Informāciju sagatavoja:
Ieva Sietniece,
Valsts policijas
Zemgales reģiona pārvaldes
galvenā speciāliste

Komentāri (0-1/1)

  • yoo
    02.07.2018 18:32
    Tie kas ir no Jēkabpils gala zina, ka tur jau tirgo cigaretes, alkoholu 30 gadus...vienkārši tagad kādam šis reids jau bija nepieciešams no augstāk stāvošajiem. Tik un tā turpinās tirgot ;)

Atstājiet komentāru