2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Viesītes novadā dzērušu "BMW X5" vadītāju aptur, sašaujot spēkrata riepas

Viesītes novadā dzērušu "BMW X5" vadītāju aptur, sašaujot spēkrata riepas

Viesītes novadā ceļu policisti aizturējuši iereibušu "BMW X5" vadītāju, lai likumpārkāpēju apturētu, policijai nācās sašaut spēkrata riepas, informē policija.

 

Trešdien tika saņemta informācija par agresīvu automašīnas  "BMW X5" autovadītāju, kurš, iespējams, transportlīdzekli vada alkohola reibumā Viesītes novada Saukas pagastā. Policijas darbinieki noskaidroja automašīnas atrašanās vietu, lika transportlīdzeklim apstāties, bet automašīnas vadītājs ignorēja policistu likumīgās prasības un uzsāka bēgšanu, bojājot policijas automašīnu.

 

Policijas darbinieki ar trafareto automašīnu, ar ieslēgtām bākugunīm un speciālu skaņas signālu uzsāka automašīnas vajāšanu, raidot brīdinājuma šāvienus gaisā, bet  "BMW X5" vadītājs tās ignorēja un turpināja bēgt, tāpēc policijas darbinieki bija spiesti sašaut automašīnai riepas un notvēra bēgošo autovadītāju.

 

Aizturot 1982.gadā dzimušo Viesītes novada iedzīvotāju, konstatēts vairāk kā divas promiles alkohola reibums un viņam nav bijušas autovadītāja tiesības.

 

Vīrietis ir aizturēts un ievietots policijas īslaicīgā aizturēšanas vietā.

Komentāri (0-3/3)

  • Līvānietis
    02.07.2018 18:22
    Nu i nu viesite trillera cieniiga epizode.laukos kaa holivudaa
  • puika
    02.07.2018 18:22
    Kam negadās!
  • zakiic
    02.07.2018 18:22
    un atkal bmw x5

Atstājiet komentāru