2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Vai saistībā ar vīrusu Covid-19 iegādājaties kādas preces lielākā apjomā?

Vai saistībā ar vīrusu Covid-19 iegādājaties kādas preces lielākā apjomā?



Ilze:
Nē, neiegādājos un arī neplānoju, jo nav tādas vajadzības. Dzīvoju laukos, Atašienē un ceru, ka līdz mums vīruss “neatnāks”, lai gan  klausoties ziņas, ir bailīga sajūta. Visvairāk jau satraucos par bērniem, lai tie nesaslimst. Taču ceru, ka viss būs labi.



Aija:
Nē, nepērku neko lielākos apjomos, kā ikdienā ierasts. Nedaudz paniku ceļ vecāka gada gājuma cilvēki, man ir zvanījuši pazīstami, kas jautā vai zinu, kurā veikalā nopērkams lētāks cukurs, lai iegādātos vairāk. Nedaudz bail, ka skolēnu brīvdienās bērni braucot ekskursijās var saslimt.



Maija: Nepērku un nav bijusi doma kādu no precēm sapirkt lielākos apjomos. Man nav bažu, ka veikalos varētu pietrūkt preču. Korona vīruss ir infekciju slimība, tikai vēl neiepazīta, bet ar vīrusinfekcijām cilvēki slimo bieži. Tāpēc nav baiļu vai panikas. Patlaban neplānoju doties kādā tālākā ceļojumā, tāpēc noteiktie ierobežojumi vīrusa dēļ mani neskar.



Inga: Nē, nepērku neko vairāk kā parasti un domāju, ka veikalos preču nepietrūks. Vīruss nav ietekmējis manu ikdienu, jo ceļošanu nekad neesmu atzinusi un vēljovairāk tagad, kad ir šīs daudzās saslimšanas. Uzskatu, ka nevajag ceļot, braukt uz valstīm, kur ir infekcija, jo tā tiešām var saslimt un “atvest” infekciju citiem.



Lāsma: Es dzīvoju Anglijā, šeit esmu ciemos un pēc nedēļas atgriezīšos mājās. Man draudzene zvanīja un stāstīja, ka Anglijā izpērk lielos apjomos tualetes papīru, makaronus, dezinfekcijas līdzekļus. Es esot Latvijā neko lielos apjomos neiepērku un arī aizbraucot uz Angliju nedomāju pirkt. Koronavīruss ir sava veida gripa, tāpēc nebaidos no šīs vīrusinfekcijas. Manuprāt, ir sacelta pārāk liela ažiotāža.

Atstājiet komentāru