2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Puspliks narkomāns dejo uz Vācijas kancleres lidmašīnas spārna

Puspliks narkomāns dejo uz Vācijas kancleres lidmašīnas spārna

Ārzemju presē atklātībā nonākušas ziņas par to, ka puskails vīrietis narkotisko vielu reibuma ietekmē pamanījās nokļūt lidmašīnā, ar kuru lido Vācijas kanclere Angela Merkela un sacēlis tur pamatīgu ļembastu. Viņš sastrādājis nedarbus, kas izmaksās 100 tūkstošus eiro.

 

Vīrietis pārrāpies pār dzeloņstiepļu žogu un nokļuvis uz kara aerodroma skrejceļa Ķelnē, turklāt novērošanas kameras šo faktu nepiefiksēja.

 

Ieraudzījis valdības lidmašīnu – aerobusu A-319, ko vācu bruņotie spēki atvēlējuši valsts vadības vajadzībām, viņš uzrāpās uz tās spārna, izģērbās līdz apakšbiksēm un sāka trakulīgu deju. Pēc tam huligāns iekļuva pilota kabīnē, sāka spaidīt visas pogas, iedarbināja avārijas trapu un no ugunsdzēšamā aparāta izpūta putas pa visiem sēdekļiem salonā.

 

Satrakojušos vīrieti izdevās savaldīt tikai pēc trim stundām un nācās izmantot policijas suni, kurš vīrietim sakoda kāju, ziņo BBC.

 

Kā vēlāk noskaidroja policija, demolētājs ir 24 gadus vecais Volkans T. - turku izcelsmes kultūrists. Viņš aizvests uz psihatrisko slimnīcu, bet drošības dienests pārbauda notikušo un cenšas noskaidrot kļūdas aerodroma darbinieku darbā, kuru dēļ šāds ārkārtas gadījums noticis.

 

Pēc vesti.ru sagatavoja Māra Grīnberga

Atstājiet komentāru