2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Jauniešu iniciatīvu centra Kvartāls 1. gada jubileja Līvānos (FOTO)

Jauniešu iniciatīvu centra Kvartāls 1. gada jubileja Līvānos (FOTO)

Tieši pirms gada 31. janvārī durvis pirmajiem apmeklētājiem vēra JIC “Kvartāls”. Lai godam sagaidītu centra pirmo dzimšanas dienu, jau š.g. 30. janvāra vakarā sākās svinības, kopā pulcējot gan vietējos, gan Alūksnes, Preiļu un Jēkabpils jauniešus.

 

 

Vakars sākās ar (ne)oficiālo daļu, kas bija veltīta gan atskatam uz to, kā “Kvartālam” veicies pirmā gada laikā, gan priekšnesumiem no grupas “Krampis” un deju grupas “Inter-Beatles” repertuāra, kā arī viesu sarūpētajiem apsveikumiem.

 

 

Lai svinības padarītu interaktīvas un tās ietu pie sirds dažādām gaumēm, visiem klātesošajiem bija jāpiedalās četrās darbnīcās, kas ļāva izprast, ko jaunieši ikdienā dara “Kvartālā”. Darbnīcu ietvaros viesi apguva dažādu mūzikas instrumentu spēli, izkustējās zumbas ritmos, lika lietā mākslinieciskos talantus veidošanas darbnīcā un iepazina centra telpas, veicot dažādus atjautības uzdevumus.

 

 

Īsi pirms pusnakts, sagaidot īsto dzimšanas dienas datumu, darbnīcās apgūtais tika likts lietā, sniedzot koncertu gan ar dziesmām, gan atraktīvām dejām, ko noslēdza stilizēts salūts un ugunīgs svētku kliņģeris. Turpinājumā līdz pat rīta gaismai “Kvartālu” piepildīja disko mūzikas ritmi, ko nodrošināja digitālā DJ’inga radošās darbnīcas puiši.

 

 

Lielum lielais PALDIES ikvienam, kas piedalījās un padarīja šos svētkus īpašus! 

 

Inga Zvaigzne-Sniķere

 

 

Mēdz teikt, ka labāk vienreiz redzēt, nekā tūkstošreiz dzirdēt, tāpēc piedāvājam ielūkoties svinību norisē caur fotoaparāta aci.

 

Avots: kvartals.lv

Atstājiet komentāru