2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

SIA "Jēkabpils autobusu parks""  izsludinājis atkārtoti atklāto konkursu videi draudzīgu autobusu iegādei

SIA "Jēkabpils autobusu parks"" izsludinājis atkārtoti atklāto konkursu videi draudzīgu autobusu iegādei

Jēkabpils autobusu parks atkārtoti izsludinājis iepirkumu videi draudzīgu autobusu iegādei, liecina uzņēmuma publiskotā informācija.

Ņemot vērā Iepirkumu uzraudzības biroja lēmumu aizliegt slēgt iepirkuma līgumu, SIA "Jēkabpils autobusu parks" pārtrauca izsludināto iepirkumu un izsludināja jaunu konkursu videi draudzīgu autobusu iegādei Jēkabpils autobusu parks vajadzībām, pauž uzņēmumā.

Iepirkumu komisija pārskatīja izvirzītās prasības un izsludināja jaunu konkursu. Šobrīd atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem notiek iepirkumu dokumentācijas pārbaude, kas nodrošinās, ka nolikuma prasības pilnībā atbilst sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju iepirkuma likuma prasībām.

Kā iepriekš tika minēts, SIA "Jēkabpils autobusu parks" piedalās Eiropas Savienības fondu un Kohēzijas politikas fondu programmā, kas paredz attīstīt videi draudzīgu sabiedriskā transporta infrastruktūru.

Līguma "Videi draudzīgu autobusu iegāde Jēkabpils pilsētai 4" kopējās izmaksas sastāda 481 205 eiro, no kurām Kohēzijas fonda līdzfinansējums ir 353 218 eiro.

Pēc jauno prasību ieviešanas, kas izvērtē transporta līdzekļu ietekmi uz vidi un enerģijas patēriņa, oglekļa dioksīda, slāpekļa oksīdu, metānu nesaturošo ogļūdeņražu un cieto daļiņu emisiju apjomu, uzņēmums ir atteicies no ar saspiesto dabasgāzi (CNG) darbināmu autobusu iegādes un izsludinājis konkursu divu elektroautobusu iegādei.

SIA "Jēkabpils autobusu parks" pieder Jēkabpils novada pašvaldībai, liecina "Firmas.lv" dati. Uzņēmuma apgrozījums pērn bija 3,91 miljoni eiro, peļņa - gandrīz 73 000 eiro.



Avots: jekabpilsap.lv

Atstājiet komentāru