2024.gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

Medicīnas centrs "Fortemed" kļuvis par Jēkabpils privātās veselības aprūpes iestādes "Katarse" vienīgo īpašnieku

Medicīnas centrs "Fortemed" kļuvis par Jēkabpils privātās veselības aprūpes iestādes "Katarse" vienīgo īpašnieku

Vecākā privāta veselības aprūpes iestāde Jēkabpilī SIA KATARSE piesaistīja medicīnas nozares investorus, lai paplašinātu pakalpojumu klāstu un paaugstinātu apkalpošanas kvalitāti, informē uzņēmuma pārstāvji.

Rīgas Medicīnas centrs FORTEMED ir kļuvis par 100% kapitāldaļu turētāju SIA KATARSE, tādējādi kļūstot par vienīgo uzņēmuma īpašnieku.

“Jēkabpils iedzīvotāji ir pelnījuši kvalitatīvu un mūsdienīgu veselības aprūpi un rehabilitāciju. Mūsu uzņēmums plāno investēt SIA KATARSE vairāk par miljonu eiro, rekonstruējot ēku, nopērkot jaunas medicīniskas iekārtas un piesaistot jaunus speciālistus, lai reģionālas veselības aprūpes kvalitāte neatšķirtos no Rīgas”, komentē SIA FORTEMED vadītājs Vjačeslavs Dubovskis. 

FORTEMED valde uzsver, ka pakalpojumu klāsta paplašināšana kļūst par vienu no galvenajām prioritātēm, lai pēc kvalitatīviem ārstnieciskiem pakalpojumiem, Jēkabpils iedzīvotājiem nav jādodas uz Rīgu. 

SIA KATARSE ir ambulatora ārstniecības iestāde, kas piedāvā plaša spektra pakalpojumus gan bērniem, gan pieaugušajiem. Vairāki speciālisti šajā iestādē nodrošina profesionālās un kvalitatīvas konsultācijas, izmeklējumus un manipulācijas, kā arī sniedz obligātās veselības pārbaudes, autovadītāju medicīniskā komisijas un ieroču nēsāšanas atļaujas saņemšanas medicīniskās komisijas pakalpojumus.

Darījums noticis augusta sākumā, tā summa netiek izpausta. Par SIA KATARSE valdes priekšsēdētāju kļuvis Vjačeslavs Dubovskis.

Atstājiet komentāru