2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpilī nodota ekspluatācijā par 3,6 miljoniem eiro tapusī jaunā pārtikas ražotne

Jēkabpilī nodota ekspluatācijā par 3,6 miljoniem eiro tapusī jaunā pārtikas ražotne

Projektā “Degradētās teritorijas revitalizācija uzņēmējdarbības attīstībai Jēkabpilī” augustā pieņemts ekspluatācijā objekts “Pārtikas pārstrādes ražotnes jaunbūves uzņēmējdarbības attīstībai, Ķieģeļu 19“, informē novada pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļa. 

Pārtikas pārstrādes ražotnes jaunbūves uzņēmējdarbības attīstības projektā izbūvēts pārtikas pārstrādes ražotnes komplekss, kurš sastāv no izejvielu pieņemšanas ēkas, sešām izejvielu īslaicīgas uzglabāšanas tvertnēm, izejvielu priekšapstrādes iecirkņa, piecām gatavo izejvielu uzglabāšanas tvertnēm, izejvielu pārstrādes iecirkņa ar noliktavu un administratīvo telpu korpusa, palīgēkas ar auto svaru iekārtas pamatiem. Labiekārtota arī teritorija un izbūvēts ceļš. 

Darbus būvobjektā veica SIA „ Jēkabpils PMK” . 

Jēkabpils pilsētas pašvaldība līgumu par būvdarbiem objektā “Pārtikas pārstrādes ražotnes jaunbūve uzņēmējdarbības attīstībai Ķieģeļu ielā 19, Jēkabpilī” parakstīja pagājušajā gadā. Savukārt pamatojoties uz šī gada 15. februārī noslēgto nomas līgumu starp Jēkabpils pilsētas pašvaldību un SIA “Goldkorn” par nomas objektu Ķieģeļu ielā 19, Jēkabpilī, uzņēmums turpina uzstādīt objektā iekārtas ražošanas procesa nodrošināšanai.

Jau ziņots, ka Jēkabpils pilsētas pašvaldība līgumu par būvdarbiem objektā “Pārtikas pārstrādes ražotnes jaunbūve uzņēmējdarbības attīstībai Ķieģeļu ielā 19, Jēkabpilī” 2020.gada 29. maijā parakstīja ar SIA “Jēkabpils PMK”. Kopējā līguma summa EUR 3 687 368,93. Būvdarbi tika veikti projektā “Degradētās teritorijas revitalizācija uzņēmējdarbības attīstībai Jēkabpilī”. Savukārt 2020. gada 28. jūlijā tika parakstīts līgums ar IK “Būvzinis-J” par objekta būvuzraudzību ar kopējo līguma summu 11 858,00 EUR. Līgums par autoruzraudzības veikšanu tika noslēgts 2020. gada 19. jūnijā ar SIA “Acitektura” ar kopējo līguma summu 6050,00EUR.


Saistīta ziņa: Jēkabpilī par 3,6 miljoniem eiro top jauna pārtikas ražotne (FOTO)

Komentāri (0-1/1)

  • ČOMIŅŠ
    05.09.2021 12:19
    Kas atbild par tiem dūmojošiem skursteņiem pilsētas teritorijā? Ir kāda organizācija, kas to mēra un seko līdzi? Civilizētās valstīs, kur tas laiks, kā tādus objektus pilsētas teritorijās neceļ

Atstājiet komentāru