2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Atjauno jumta segumu mājām Jēkabpilī, Bebru un Auseklīša ielā

Atjauno jumta segumu mājām Jēkabpilī, Bebru un Auseklīša ielā

SIA JK Namu pārvaldes apsaimniekotajās daudzdzīvokļu mājās Auseklīša ielā 21 un Bebru 23 (attēlā) notiek jumta remonts.

Namu pārvaldes galvenais inženieris Jānis Antonovs stāsta, ka remontdarbi sākās šomēnes, un tos veic SIA „JuN”.

Auseklīša ielā 21 un Bebru ielā 23 notiek dzelzsbetona jumta remonts ar bezšuvju hidroizolāciju uz poliuretāna bāzes. Auseklīša ielā 21 būvdarbu laikā plānots attīrīt virsmas, ventilācijas kanālus, parapeta un paneļu ārējās malas, mazgāt ar augstspiediena mazgātāju, atjaunot betona elementus ar javu un špaktelēt paneļus, savukārt jumta virsmu, ventilācijas kanālus, parapeta un paneļu ārējo malu gruntēs. 

Savienojumu vietas, plaisas aizdarīs ar hermētiķi, jumta virsmu, ventilācijas kanālus, parapeta, paneļu ārējās malas - ar ļoti elastīgu un mūsdienīgu materiālu, kas ražots uz poliuretāna bāzes ar neorganiskām piedevām. Līdz ar to palielināsies seguma kalpošanas laiks, jo materiāls nodrošina jumta pretestību pret deformācijām, kas var rasties temperatūras svārstību dēļ. 

Bebru ielā 23 paredzēts veikt tādus pašus darbus, papildus saremontējot jumtiņus visām trim ieejām. Vēl abās mājās plānota šo jumtiņu hidroizolācija.

Aicinām ēku iemītniekus darbu laikā būt pacietīgiem un atgādinām, ka kvalitatīva jumta apsaimniekošana ir viens no priekšnosacījumiem, lai jūs savā mājā justos ērti un droši! 


SIA JK Namu pārvalde

Komentāri (0-1/1)

  • iedziivotaaja
    13.05.2019 12:25
    Kad jumtus lanos Nameja ielā?

Atstājiet komentāru