2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

"Konekesko Latvija" šogad plāno kāpināt apgrozījumu

"Konekesko Latvija" šogad plāno kāpināt apgrozījumu

Lauksaimniecības tehnikas tirgotāja "Konekesko Latvija" šogad plāno kāpināt apgrozījumu salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, aģentūrai LETA pastāstīja "Konekesko Latvija" biznesa atbalsta direktore Antra Spickus.

Viņa paskaidroja, ka apgrozījuma pieaugums ir plānots, pateicoties Eiropas Savienības (ES) fondu naudai, kas lauksaimniekiem pieejama tehnikas iegādei, un pozitīvi ietekmē visu lauksaimniecības tehnikas tirgu.

Spickus arī sacīja, ka "Konekesko Latvija" šogad plāno turpināt īstenot iepriekšējos gados sāktos vides aizsardzības pasākumus. "Plānojam atjaunot savu autoparku, nomainot 12 mašīnas, tostarp piecas kravas speciālās darbnīcas (servisa busus). Tāpat turpinām realizēt iepriekšējos gados uzsākto energoefektivitātes programmu, nomainot apgaismojumu uz LED spuldzēm un paneļiem mūsu Jēkabpils centrā," sacīja "Konekesko Latvija" biznesa atbalsta direktore.

Tāpat viņa pastāstīja, ka "Konekesko Latvija" šogad plāno turpināt pilnveidot savus iekšējos procesus, lai sniegtu klientiem labāku un efektīvāku servisu.
Aģentūra LETA jau vēstīja, ka 2016.gadā kompānija strādāja ar 38,555 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 7,8% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa bija 1,184 miljoni eiro, savukārt kompānijas peļņa samazinājās par 21,6% un bija 1,184 miljoni eiro.

"Konekesko Latvija" ir dibināts 1999.gadā, un tā pamatkapitāls ir 6,609 miljoni eiro. "Konekesko Latvija" ir Somijas lauksaimniecības ražošanas preču, tehnikas un labības tirdzniecības koncerna "Konekesko Oy" meitasuzņēmums Latvijā

Atstājiet komentāru